En gång...

För alla som är intresserade av vad jag gjort i mitt liv. Här är tio utvalda händelser. En gång...



... hade jag nya naglar varje månad. Jag var lite försökskanin och kom en gång hem med tiger/björkträd-mönster...

... fick jag eftersvingen av en innebandyklubba mitt emellan ögonen under en hemmamatch (nej, jag var inte i slagsmål under nyårsnatten som vissa påstod) och såg lite rolig ut i någon vecka. Folk förstod inte att jag vågade gå till skolan, jag såg det mer som ett yppeligt tillfälle att sticka ut.

... cyklade jag och min kusin till Stockholm. Att bli jagade av hästflugor eller att få punktering mitt på motorvägen var inte så farligt. Jag har däremot aldrig svurit så mycket över att cykla i uppförsbacke med motvind och pisseregn förut.

...


Crazy day

Lillasyster med vän ankom till Halmstad vid halv tolv-tiden idag med siktet fast inställt på en specifik sak. Filmen nedan visar vad vi har haft för oss hela förmiddagen. 

OBS! Känsliga varnas.


För alla otåliga: hoppa fram till cirka 4.30 - that's where the action begins.

Uuuh. Klarar inte av att se det på film ens. Martina gjorde en så kallad dermal anchor; en piercing som sitter fast med en platta under huden så att endast själva pärlan/smycket sticker upp. Jag fick äran att filma det hela, vilket gick bra till en början. Trodde att jag skulle tuppa av framåt slutet (därav den darriga avslutningen på filmen, sorry) och var tvungen att sätta mig ner en stund. Haha.

Damen till lillasyster: Vill du lägga dig ner en stund?
Jag: Gör det! Det måste jag också göra...


Nattuggla

Här sitter jag och målar adventsljusstakar mitt i natten. Har kommit på att detta är det enda sättet att få röra och se på mina kära julprydnader då jag blivit förbjuden att börja pynta lägenheten redan. Är det verkligen för tidigt nu? Det är ju faktiskt inte mer än cirka 40 dagar till jul...


Hemma

Jag befinner mig hemma i skogarna.

Återkommer när jag har tid.


Humor!

En av mina absoluta favoritbloggerskor Egoina (helt fantastisk humor hon har den där bruden) gav sina läsare receptet på en gratis drink. Såhär ser det ut:

I baren igår

Bartendern: Vad vill du ha?
Egoina: Spelar ingen roll. Gör mig full.
Bartendern: Va?
Egoina: Gör mig full!
Bartendern: Ehh.. Okej.
Bartendern börjar blanda en drink.
Bartendern: Vad heter killen som gjort att du behöver denna drinken?
Egoina: Det behöver vi inte gå in på. Bara ge mig den. Fort.
Bartender: Okej.... Här.
Egoina: Vad kostar den?
Bartendern: Jag tror jag bjuder på den faktiskt.




Läs hela inlägget här.

Club 4

En treo.

Sedan hoppas jag att det ska vara bra igen.


Oh Oh Oh, Baby

Ä N T L I G E N !


Favorit i repris



Hahahahaha! Det går inte låta bli att dra på smilbanden när man ser den här videon.

Heja Emmy!


Åh, bullar. På en onsdag!

Har precis tagit en plåt med nybakta kanelbullar ur ugnen. Hade ett halvt paket jäst kvar sedan förra gången att göra av med.


Haha! Finn två fel liksom...

Nu när jag har börjat baka så är det bara att lära sig sticka också så slipper jag oroa mig för vad jag ska göra när jag pensionerats. Man ska alltid vara ute i god tid!

400

Detta blir mitt fyrahundrade inlägg. Jag måste ha skrivit lika mycket text som innehållet i en hel roman. Skillnaden är bara att detta inte är en påhittad historia. Detta är mitt liv. Mina tankar på papper, eller nej, inte ens det. Resultatet av mina fingrars dans över ett tangentbord på en datorskärm.

Det är rätt lustigt. Tänk att jag har varit lika ambitiös som J.R.R Tolkien...


Yes, jag är en stjärna på Paint också!


Den perfekta resan

Hittade för några dagar sedan den perfekta resan för mig och min resekompanjon.


D o m i n i k a n s k a  R e p u b l i k e n .

Tropical Beach.

F y r s t j ä r n i g t . 

0-50 meter till stranden.

A l l - i n c l u s i v e .  

Jacuzzi.

P o o l b a r .


Och allt detta till ett fantastiskt sistaminuten-pris!

Jag hoppas innerligt att det finns något liknande att få tag på när vi närmar oss januari...


"Är du helsvensk?"

Här har jag alltid gått runt som den typiska "swäänska flikkan" (läst med lite lätt brytning brytning. Blont hår, blå ögon... Ja, ni vet hur det brukar se ut.

Så skaffar jag en (som någon kommenterat till förra inlägget) annorlunda hårfärg och plötsligt tror folk att jag är utländsk! Eller att jag "skulle kunna komma från sydligare breddgrader" som jag fick höra idag. Antar att det är mina mörka drag från pappa, ögonbryn och fransar främst, som syns tydigare nu. Jag gillar det.

Känns ganska trevligt faktiskt. Att man kan se ut som två helt olika personer sådär. Typ schitzo till utseendet (skäll inte på mig psykologi-pär, jag vet att scitzofreni inte är samma sak som personlighetsklyvning).

Sen kan jag även passa på att berätta för att som fortfarande undrar: Nej. Smartheten sitter inte i hårfärgen. Jag är fortfarande lika smart, trots att jag numera är brunett ;)



Joo, lite skillnad är det. Det får jag nog hålla med om...


Black and White

Peach had to go. Left only black behind.

But then it is autumn, right? Spring almost forgotten...


World Of Its Own

Jag må vara lite efter. Denna låt har spelats på Bulls hela sommaren. Först nu fastnade jag för den.
Men kom igen, katten. Det svänger ju!


Tingsek - World of its own


By request






Love it or hate it.


Nyinflyttad

Idag fick jag hem ett väldans trevligt brev på posten. Jag blev välkomnad som nyinflyttad i Halmstad med ett gäng rabattkuponger och erbjudanden överallt i stan! Jag får bland annat klippa mig till reducerat pris, rabatt i Lampaffären, presentkort på inredningsbutiker, biljett till valfri fotbollsmatch med HBK, fri synundersökning, biltvätt och service, gratis körlektion (om jag nu hade behövt det), m.m. Helt fantastiskt bra! Kalla mig snål, men detta ska utnyttjas till max och det börjar redan i morgon. Då ska jag hämta ut en nybakad frukostlimpa på Östras efter träningen. Perfekt.



Japp, fördelarna med flytten sprudlade fram tills för bara någon minut sedan då det ringde från radiotjänst. TV-licensen går tydligen inte att undvika längre. Hmpf. Fördelar - Nackdelar, 1 - 1.


Den siste idioten är inte född än

Att arbeta på självaste vilodagen känns aldrig helt okej. Kroppen står på energisparläge och hjärnkapaciteten går att jämföra med en ett-årings. Därför kändes söndagen igår som en hel evighet då den inte gick helt enligt schemat...

Igår vad det, som de flesta vet, fotboll. Inte bara i Göteborg utan även i Halmstad. Klockan tolv slog vi upp portarna och halv ett var Bulls fullt av fotbollssupporters. Öl hälldes upp och dracks ur, sånger och hejaramsor sjöngs och alla hade det trevligt tillsammans. Även jag hade trevligt. Allt var lugnt och sansat. 

Klockan halv tre skriks det i en högtalare att nu är förfesten över, dags att gå, matchen börjar snart. Folk börjar röra på sig, dricker upp slatten och gör ett sista besök på toaletten. Jag känner lättnad över att allt har gått så bra. 

Plötsligt är det något som inte står rätt till. Luften ser dimmig ut och det luktar fyrverkeri. Från en av toaletterna spyr det ut tjock rök. Någon har tänt en slags rökbomb på en av damtoaletterna och innan man ens hinner blinka tänds ytterligare en på andra sidan puben. Det går inte att andas, det går inte att se. Ögonen tåras och syret känns förgiftat. Bulls utryms. Fotbollsfansen tågar vidare, med ett hav av glas och tallrikar lämnade efter sig, gömda under den tjocka röken som ligger tung i hela byggnaden.

Det tog cirka tre timmar att städa och tömma Bulls på rök. Lukten försvann inte helt på hela kvällen och själv luktade man som en jävla majbrasa.

Har inte känt mig så besviken på länge. Tänk att ett så fint sammarbete ska förstöras av två, tre idioter vars hjärnor, nu bevisat, är långt ifrån fullt utvecklade.

Det är som man brukar säga. Den siste idioten är fan inte född än...


ULLARED

Ni missar väl inte dokumentären som går på femman just nu?

Ullared.

Nästan i klass med "Charterfeber". Hejdlöst roligt!


RSS 2.0