Vi har alla varit där...


Wish list

Någon av dessa på födelsedagen, tack!

Your order has been dispatched

En ny order från E.L.F är på väg! Jag hoppas att jag blir lika nöjd som förra gången.

Fredag

Ä-N-T-L-I-G-E-N var den tentan över och förbi! Tack och lov för det.

Dagen till ära passade jag på att rensa ur garderoben. Vinterjackor, tjocka tröjor och skor åkte ner i förrådet och gav plats för klänningar, shorts och ballerinas. Nu får gärna solen och värmen komma också så de får komma till användning!

Kunde du inte skrivit boken på svenska åtminstone, van Weele?

Har suttit med näsan i "Purchasing and Supply Chain Management" sedan klockan nio i morse, och jag har fortfarande inte läst allt som jag ska. Tenta på fredag och ångesten pyser snart ur öronen på mig. Uscha!

I need a substitute until I can afford the Louboutins...

Det är ju fruktansvärt tråkigt att jag inte kan ha Topshops skor. Jag har nämligen på något sätt lyckats hamna precis mittemellan storlek 37 och 38 i deras skosortiment. Unlucky me. Frågan är om man inte med hjälp av någonting (såpa, nylonstrumpa eller kanske yxa) skulle kunna få ner en fot i 37an ändå. Det kan vara värt ett försök...

Oh so true


DIY

Känner att jag börjar bli lite smått besatt av den här neontrenden. Spraymålade ett gammalt halsband och nu lyser jag i kapp med kommunalarna...

Neon statement

etsy.com

Papperspåse, vitt och nakna axlar


Ta mig till Bergen

För första gången någonsin i mitt liv så önskar jag att teleportering var möjlig (sjukt, med tanke på att det inte alls är speciellt långt avstånd egentligen).

Detta och detta är anledningen.

Hejsan skorna, läget då?


Dilemma

Gaah! Att inte ha några pengar tar kol på mig! Önskelistan över onödiga saker som jag bara MÅSTE ha blir bara längre och längre och plagg hinner gå ur modet innan jag ens hinner köpa dem. Nej, jag är trött på att leva på gränsen hela tiden. Och det mest oroväckande är att jag inte har något jobb till sommaren än heller. I april utbetalas sista studiebidraget för denna terminen och sen står jag där. Luspank. Gör plats för mig på en bänk nere i tunnelbanan, för där kommer jag att få bo om jag inte löser det här...

Beige and gold make a good couple

Nästa vecka ställer vi om till sommartid och jag känner att min svarta skolväska inte gör sig lika bra under de ljusa månaderna på året. Denna väska från River Island hade gärna fått ta över platsen på min axel och bli ett nytt hem för mina skolböcker.

Till Lillasyster

Min lillasyster skäller på mig från andra sidan jorden för att jag inte uppdaterar. Kanske är dags att slänga in ett par ord då.

Som sagt så är det fruktansvärt intensivt i skolan just nu. Denna veckan har vi dock fått checka av två grupparbetsinlämningar (en tredje ska in på måndag så blir ytterligare arbete i helgen), en enskild uppgift, en gruppredovisning (med tillhörande Power Point så klart) och så har jag dessutom hunnit med en resa till Borås för laboration på Textilhögskolan. Nästa vecka ser i princip likadan ut och därefter har vi två sluttentor som ska hinnas skrivas innan påsk. Yay.

Jag bestämde mig dock för att ta dagen ledig för att vila hjärnan lite. Valet kommer att ge mig extra mycket att plugga på i morgon men det får det vara värt. Sov halva dagen (drömde om en grizzlybjörn som bet en skunk svansen, en sjukt jobbig mamma och hennes två ännu jobbigare barn och att jag körde ner i ett träsk), käkade god middag med älsklingen innan han drog till jobbet och har nu parkerat i soffan framför tv:n och här planerar jag att sitta resten av kvällen.

Hur som haver! Sjukt tråkigt inlägg, men mer än så här händer inte i mitt liv just nu och inspirationen sinar. Jag är snart tillbaka. Lovar.

Fullbokad

Jag kommer att fortsätta vara lite frånvarande här. Jag har inte råd att lägga tid på annat än skolarbete för ett par veckor framöver tyvärr. Men kul att se att ni fortfarande tittar in lite då och då! Det gör mig glad ♥

gif maker

För att våren närmar sig med stormsteg

Samtliga är från Zara. Surprise att jag vill ha allihop?

Feel so close

Love this song

Back to every-day-the-same life

Aaaaah, har haft en så jädrans bra vecka i Egypten! Lapat sol hela dagarna, svängt de lurviga på dansgolvet på kvällarna (eller snarare nätterna) och träffat så sjukt trevliga människor!

Trodde att jag skulle må bra av att få komma iväg, fylla på med lite energi och kunna köra järnet väl hemma. Men icke! Vill i från Sverige mer än någonsin nu. Bara försvinna i något år eller så. Well, we'll see.

RSS 2.0