Want, Need, Crave

Men neeeej! Det är vid sådana här tillfällen som jag avskyr att inte ha några pengar. Att inte ha råd med mat, det kan jag leva med, men den här skjortan är inget mindre än PERFEKTION! Och för ynka 350 kronor dessutom...
|NastyGal|

Juni

Jag drar ner till kusten för att (förhoppningsvis) sno några servispass som göder plånboken, hänga på stranden och fira midsommar. Men först tänkte jag passa på att på vägen ner stanna till i Åhaga och se om man kan fynda på Nelly Outlet precis som föregående år, hämta upp lite saknade skor och plagg i Gislaved och krama på mamma, pappa och lillasyster.

Funny Bunny

Jag vet inte om det beror på att 99% av världens befolkning hatar dem eller om det faktiskt är så att jag tycker att de är lite söta. Men jag vill såå gärna ha ett! ♥

När tiden rinner mellan fingrarna

I morgon är det sista dagen i skolan innan sommaren. Hur snabbt har inte tiden gått?! Givetvis så blev vår schemalagda avslutningsfika inställd och utbytt mot tenta. Men vad gör det om hundra år? Om vädret håller så kör vi vin i någon park efteråt istället. Minst lika bra, om inte bättre.

Jag har förövrigt levt i fortsatt motvind och har ännu inte löst praktik eller sommarjobb (förutom extra på Din Sko då). Plånboken har aldrig varit så tom som den är nu och denna månaden är jag nollad efter att hyran är betald (ouch). Dock var jag på ett mycket intressant och inspirerande möte igår! Det skulle kunna lösa alla mina problem på en enda gång om det går vägen. Åååh, vad jag hoppas på detta!

Jag får passa på att be om ursäkt för fruktansvärt dålig uppdatering också. Jag lovar att bättra mig så fort jag arbetat ner min to do-list tillräckligt för att kunna tänka klart.

Kun for mig

Och så var den plötsligt hemma i min garderob. Kan ni gissa vad det är?

Isis Nubuck

En korsning mellan mc-boot och pensionärsandal. Det kan ju inte annat än lyckas!
| Minimarket |

Lyxbohem

I utvalda Gina Tricot-butiker nästa vecka.

Frågan:

Är den där luggen verkligen någonting att ha?

TRF Lookbook

Åh! Geee miiiig....

What friends are for

Tänk att ett litet samtal kan få en på så bra humör! Nu känner jag mig mer taggad än någonsin inför intervjun som jag ska på imorgon. Men ni kan väl snälla hålla tummar och tår för mig ändå?

Tack finaste Nina ♥

Om jag fick välja till midsommar

| Topshop |

Sugar news!

Ååh, fick världens bästa chocknyhet när jag var på Hemköp idag. Marabou Jordgubb har kommit tillbaka! Minns ni när den fanns som sommarsmak för några år sedan? Precis lika gudomligt god nu som då!
Såg även att det hade kommit en Plopp Kärlek med smak av geléhallon som nyhet i godishyllan. Den får det bli nästa gång.

VÅREN

Lunchrast.
Bilden lånad av Jennie

RSS 2.0