När tre veckor känns som tre månader

Ååh! Jag kan inte sluta tänka på sol och värme. Det måste vara alldeles för länge sedan jag var utomlands nu och så var det ju ingen vettig sommar förra året heller (typiskt när man var ledig i två hela månader). Nej, jag förtjänar det här! Har plockat fram solkrämer, bikinis och solglasögon redan. Mest för att jag inte ska glömma bort att vi ska åka. Hehe..

Hurghada

Jag har haft världens bästa helg hemma med lillasyster och mamma och det kändes till och med lite jobbigt när jag satte mig på bussen tillbaka till Stockholm igår. Tillbaka till vardagen.

Blev less och bokade en resa bara för det. Egypten om tre veckor och jag håller alla tummar och tår för att vädret ska bli bra!


Borås

06.10 går tåget mot Borås i morgon. Introduktion på textilkursen väntar. Passar på att åka hem till Gislaved över helgen också. När man ändå är i svängarna liksom.

Wishbone

Ge. Mig. Halsbanden.
Dogeared | Elin Kling

Work in progress

Jag ska försöka mig på en ny bloggdesign i dagarna hade jag tänkt. Känns som att det var alldeles för länge sedan det hände någonting med bloggen. Så frustrerande bara när jag ser det hela framför mig men inte får till det i koderna. Får höra med lillasyster om hon kan hjälpa mig då jag åker hem till Gislaved på onsdag!

Nude

Dessa till 50% på members.com, tror ni att jag kunde motstå frestelsen?

Ett projekt av många

Den här vita skinnkjolen från H&M hade varit finfin att ha till sommaren. Jag tänkte dock kanske försöka ge mig på att sy en själv. Beställde hem lite tygprover tidigare idag, så får vi se. Jag har ju en viss tendens att påbörja projekt utan att avsluta dem...

ASOS


En av anledningarna till att jag vill bli inköpare

taget från Scoretts hemsida

TÄNK OM jag hade varit färdigutbildad och redo att flytta tillbaka till Halmstad igen nu. Då hade det inte funnits någon tvekan. För hur kul låter inte det där liksom?!

KG har gjort det igen...

Bilder lånade av Ulrikke

Jag måste få lite sol!

Jag drar mig för att skriva det här inlägget. Känns som att jag inte gjort annat på sistone än att skriva deppiga texter. Men vet ni vad? Jag kan fasen inte rå för det! Jag är en riktig höst/vinter-deppig människa. Allt runt omkring mig är grått och kallt - och jag smälter liksom in i den omgivningen. Jag dör så tråkigt! Nej, ge mig sol, fågelkvitter och tussilagos nu tack. Jag vill också stråla.

Borås textilhögskola

Waahooo! Jag kom in! Planerade redan när jag började utbildningen på SIH att komplettera mina studier med distanskursen "Textil materiallära" på Borås textilhögskola. Dock missade jag i all hets givetvis sista ansökningsdatum och hamnade därför som reserv. Men bannemej, det gick ändå! Så nu har jag slängt in ytterligare en kurs i schemat för vårterminen. Kul ska det bli!

Clumsy Clogs

Jag dör! Har länge varit på jakt efter ett par skor av typen ovan, men aldrig hittat några (till ett studentvänligt pris, ska tilläggas). Så igår satt jag och klickade lite och ramlade över dessa perfekta vårsandaler från French Connection. 55 pund på rea + frakt. Nja, fortfarande inte billigt nog för min anorektiska plånbok. Efter att ha sovit på saken fick jag för mig att gå in och åtminstone titta lite på dem idag igen... 19 pund! Haha. Det såg jag som ödet. Dessa är nu på väg hem till mig för en summa på straxs under trehundralappen. Älskar rea.

Ett par till...

Topshop

2012

Nytt år, nya möjligheter brukar man säga. Men inte helt av sig självt. Det senaste året har jag slaravat rejält med allt vad att ta hand om sig själv heter. Det måste det bli ändring på!
Följande ska göras/följas under året:

♥ Jag ska dricka minst 1 liter vatten om dagen (i dagsläget får jag inte i mig mer vätska än mjölken till mina flingor på morgonen)
♥ Jag måste börja träna. Så fort jag har pengar att casha ett gymkort så kör vi.
♥ Ta hand om min hy. Dvs bra rengöring, regelbundna ansiktsmasker och passande ansiktskrämer.
♥ Vara rädd om mitt hår! Börjar redan om ett par veckor med en keratinbehandling som ska göra håret blankt och utan frizz.

Så där ja! Borde inte bli så svårt att hålla. Eller?


Simplify life


Saturday night

Varför gör jag alltid samma sak? Jag har nu haft hela tre veckors ledighet och jag har inte gjort något vettigt någon utav dagarna. Men nu sitter jag här, med en dag kvar till skolan börjar, och hetsläser de cirka hundra sidorna som ska vara lästa tills på måndag. Whyyy?! Det där med planering och framförhållning kommer jag nog aldrig att lära mig...

Str8-Lace

OH MY * GOD!
JC SS12

Spikes and studs

Dessa och cirka tusenmiljoner andra saker står på önskelistan just nu.

Julfet och flyttkaos

Tiden sprang iväg igen, som vanligt. Men nu är jag snart tillbaka i rutinschemat och då får jag åtminstone försöka lösa daglig uppdatering! Har haft en mysig jul i Småland/Halland och är nu tillbaka i Stockholm igen, NYINFLYTTADE i vår alldeles EGNA lägenhet. Det är en speciell känsla ska ni veta! Dock är här flyttstökigt som satan. Grejer precis överallt. Ska ta tag i det imorgon.

RSS 2.0