Halmstad i mitt hjärta <3

aaaw, helt omöjligt att inte tänka på världens bästa sommar när man åker till Halmstad...Heat, B&B, gratis drinkar, bra musik, bästa förfesterna mitt i stan... tycker om den staden såå himla mkt !^^ well, well... jag och Josefine var nere en sväng idag för att träffa våra secret boyfriends ;P HAHAHAH. we wish, säger ja bara :P meen, det var trevligt iaf. självklart passa man på att ta en trip till espresso house (eftersom det typ inte finns någon annanstans! :o) och införskaffar "en stor varm choklad, take away, tack!" haha, undrar hur många gånger jag har sagt den meningen vid det här laget, hmm... och Josefine kör på sin chailatte (som för övrigt smakar skit enligt mig (och Beckan är på min sida också, hihi)) meeen eftersom hon tycker den är så himla god så får jag väl låta henne hållas. daah.

har man mer gjort idag? rensat smycken.. japp..varit utan mat hela dagen..check..suttit och segat framför datan..ajemen! och nu bloggar man (vilket i min värld tyder på att den absolut inte finns någonting annat att göra) illa.. fast måste se Grey's anatomy vid nio klart.. bara en kvart kvar, wiie!

image1
Fick ett mail om att jag var med på bild på facebook tidigare också.. mycket spännande! haha. från Jonas förfest till parken i lördags. Är nog inte riktigt medveten om att någon tar kort, men ser glad ut iaf och det är ju positivt! Josefine i bakgrunden dricker.. ÖL! wohoho! finally Josefine, hoppas du kommer fortsätta med detta, inte så farligt, huh? ^^ HAHAHA! och Jacock kan inte hålla fingrarna borta från stackars Barbara som saknar en arm, fyyy Jacock! ;P

nehe, nu börjar jag tjata för mycket...längtar till helgen (A) ha en nice kväll :)

puss

Time flies

oh herregud... här går man och skaffar en blogg och så tar man priset för sämsta bloggare direkt! :o det är ju inte bra någonstans. I och för sig har jag en rätt bra bortförklaring (enligt mig själv och bortsett från Jöstas tröga artiklar :S) och det är att jag inte har haft tid. Enkelt. HUR MYCKET SOM HELST i skolan till exempel.. och nej, Jösta, Det går inte inbilla sig att man har tid.. Hmpf!

Hur som helst, nu skriver jag igen! Får se hur länge det håller den här gången... har en känsla av att detta komer bli enda inlägget på ett tag igen, fast så akn amn ju erkligen inte tänka!

Var i parken igår å hade svinigt roligt! Har verkligen saknat tjejförfesterna btw! :o MÅSTE bli snart igen :) Och Jonas förfest var inte dålig den heller :D Nice med folk ^^ Hm.. får inte glömma att nämna JaCOCKs efterfest me ;P mohaha!

Lov nu :D eller på tisdag för min del kanske man ska säga... Har suttit med mitt psykologiarbete hela dagen och äntligen blivit klar men tro inte att det tar slut där! Nu är det religion som ska lämnas in kl 24.00 imorgon natt. uuuusch...

Nehe! back to work så att säga :S Ha det kanon!
Puss

walk a mile in my shoes

Så har ännu en bloggare lagts till i listan. Har varit trogen bloggläsare ett bra tag nu och måste säga att det känns lite konstigt att helt plötsligt vara en av dem. Var Josefine som sa att jag skulle ta och starta en blogg eftersom i princip ALLA har det (enligt henne) och dum som jag är fixar jag såklart en! Så varsågod Josefine, här har du mig! :D haha.


Kom precis från farmor innan jag satte mig här. Röjde på vinden (därav namnet) och utan att jag visste ordet av så var jag plötsligt ca 30 par skor rikare! Och då ska läggas till att säkert ett 50-tal par åkte i soptunnan också... Har förstått att min farmor och farfar var riktiga samlare. Går att hitta näst intill allt däruppe :)

För övrigt har dagen varit allmänt konstig. Började med att jag försov mig, rejält dessutom. Vaknade självmant tjugo över åtta och insåg att det inte var någon idé att stressa eftersom jag skulle haft prov och hade säkerligen inte varit i skolan förrän tidigast halv nio (om jag skulle skippat frukosten och gått dit med morgonrock) så jag såg till att komma i tid till nästa lektion istället. Psykologi, matte, internationell ekonomi och engelska å sen var den dagen slut.

Funderar på om jag är klar med dagens inlägg. Svårt att veta så här efter första :P hihi. antar att man kommer in i det till slut (förhoppningsvis). Nu mat i vilket fall och sedan träning.

Puss!


RSS 2.0