LUMI Magique

Här har ni produkten som jag pratade om i förra inlägget och som jag fick med mig hem från min och lillasysters shoppingrunda i helgen. Jag fastnade för den fina förpackningen och det faktum att jag faktiskt saknar en primer i min lilla sminksamling (som tydligen ska vara ganska viktigt enligt alla sminkfantaster).
 
Till -30% av priset på Cubus köpte jag hem den och testade. MAGISKT! Eftersom att den innehåller väldigt mycket lyster går den att använda både ensam som primer (och för att få lyster i hela ansiktet), blandad med foundation för att inte se så platt ut efter applicering eller på utvalda ställen i ansiktet som highlighter.
Värd att prova!

MMM för H&M

Jag har ju glömt att visa er vad jag kom över från H&Ms senaste designsamarbete. Yes, visst är det tightsen som jag bloggade om här. Behöver jag ens säga att jag fullkomligt älskar dem! Jag beställde även hem en helt fantastisk kashmirtröja, men den var alldeles för stor. Eller så var jag för liten. Den fick åka tillbaka i alla fall...

Helgen

Jaa, var ska man börja? En så händelserik helg som denna har jag inte varit med om på länge.
 
Lillasyster kom upp på fredagen, vi lagade mat och begav oss senare till Supper för att dricka lite drinkar. Det blev en lugn dag med andra ord. På lördagen var det bestämt att vi skulle gå på stan, vilket vi gjorde. Som vi alla vet så är det i princip självmord att ge sig ut på stan i Stockholm under julrushen (ja, den har smygstartat redan), så det blev ingen långvarig shoppingrunda direkt och vi kom hem med ytterst få fynd från dagen (jag hittade dock en ny favorit till sminkhyllan som ni ska få se sen). På kvällen bestämde vi oss för att köra förfest hemma tillsammans med vänner från Gislavedtrakten (väldigt många var uppe i Stockholm på grund av Swedish House Maffia) och vi drog sedan ut på stan, hamnade på Soap och därefter på efterfest till klockan 6 på morgonen...
 
På söndagen var det sedan länge bestämt att jag och Dennis skulle möta upp ett gäng Halmstad-vänner på middag och utgång. Och så blev det också. Vi började med att äta en fantastisk middag på Mäster Anders och gick därefter vidare till Broken, Café Opera och avslutade på Labbet. Som ni förstår blev det ungefär lika sent som på lördagen innan vi kom i säng. Som tur var hade jag för en gångs skull tänkt lite längre än vanligt och tagit ledigt på måndagen. Det behövde jag verkligen. Egentligen hade jag nog behövt en hel vecka.
 
Det blev en kort sammanfattning av hur min helg har varit! Sjukt kul har jag haft och det har jag alla inblandade att tacka för. TACK! ♥

Stockholm är vitt

Igår och i natt kom den första snön för i år! Nu är stockholm vitt (fläckvis) och det har bannemej inte slutat snöa än heller. Äntligen blir här lite ljust och trevligt!

Tack alla inblandade

Herre. Jävla. Gud.
Vilken helg.
Jag återhämtar mig fortfarande och återkommer när jag fått energin tillbaka.

Lime

Ny huvudbonad fredagen till ära. Man måste ju piffa till sig när man ska få besök (eller också så har utväxten nått gränsen där den känns alldeles outhärdlig...)

New Years Eye

 
Precis så här vill jag vara sminkad på nyår! Synd att man inte är någon naturbegåvning när det kommer till smink. Måste nog börja öva redan nu på att få till den där eyeliner-vingen...

You made me crave for Apple...

Vill med denna bild visa exakt hur perfekt iPad Mini faktiskt är! (Väskan från Chanel är givetvis inte heller helt fel). Tänk att kunna få plats med "datorn" smidigt och enkelt i handväskan. För mig är det oslagbart!
 
Bilden är härifrån.

När tiden springer iväg

Liten Messi, 2 månader ♥

Besök

Som jag längtar till fredag! Inte för att det är måndag idag och att man vet att man har en lång arbetsvecka framför sig, utan på grund av någonting mycket, mycket bättre. På fredag kommer nämligen bästa lillasyster hit! Åh, vad det ska bli roligt. Den här helgen kommer bli den bästa på längre.

Dagens Deal

En av dealerna på members.com idag är upp till -70% på skor från Jeffrey Campbell. Allt från "Lita" och "Spike" till bloggfavoriten "Shadow". Hade jag haft råd hade jag garanterat köpt på mig ett gäng...

Borg Biker

Ytterligare en sak att lägga till på önskelistan. En helt fantastisk jacka inspirerad av både Acne och IRO, men till ett mycket mer plånboksvänligt pris. Från Topshop. 

Body Shop

Så mycket smink och hudvårdsprodukter som jag har köpt den senaste månaden har jag nog inte köpt under hela mitt liv hittills. Jag har bestämt mig för att uppdatera sminkväskan och att börja använda annan rengöring än den som kostar en tjuga på ICA. Allt på bilden kommer ifrån Body Shop som jag råkade svänga förbi efter jobbet en dag. De har en väldigt förmånlig kundklubb som jag gick med i (himla bra för oss med smala plånböcker) och sedan dess har följande produkter fått följa med hem för att testas (från vänster på bilden): Shea Body Butter (denna fick jag dock i födelsedagspresent i våras - älskar den!), All-In-One BB Cream, Vitamin E Eye Cream, Vitamin E Gentle Face Wash (som jag använder nu under vinterhalvåret), Nutriganics Foaming Facial Wash (använder denna cirka 1-2 gånger i veckan för djuprengöring), Extra Virgin Minerals Liquid Foundation, Brush on Radiance (highlighter), Honey Bronze Bronzing Powder, Pressed  Face Powder, Bronzing Brush, Vitamin E Moisture Cream (dagkräm), Aloe Soothing Night Cream (använder denna även som dagkräm nu under vintertid), Lightening Touch (concealer) och Tea Tree Blemish Fade Night Lotion. 

Dream Team

Idag är det jag och Messi som säljer regnjackor på Åsögatan. Eller, jag säljer och Messi springer runt mest. Han har en tendens att vilja äta upp butikens blommor och att gnaga på kundernas skor och byxben. Ett inte helt okej beteende. Det får vi ta upp på valpskolan imorgon. 

PopUp

Idag har jag jobbat i butiken på Åsögatan samtidigt som Stutterheim öppnar upp en pop up-butik i Shoreditch, London. Så jäkla häftigt! Jag önskar verkligen att jag kunde åka dit och se alltihop. Jag har dock märkt Stutterheim-strumpor idag med gördlar som jag tagit fram och köpt in - DET är nästan lika häftigt det!

WINTER WHITES

En look från Malene Birgers senaste kollektion "Winter Whites". Älskar precis allt! 

Morgonmys

Jag kom försent till jobbet i morse.
Skyller allt på den här lilla grisen som var alldeles för gosig för att bli lämnad ♥

Miss Business


Myth Coat

Jag måste verkligen mata min garderob med en kappa i modell längre.
Denna från Nowhere hade jag absolut inte tackat nej till!

Några mindre intressanta rader

Nu har det varit fruktansvärt tyst här på bloggen ett tag. Anledningen är att jag inte är riktigt i fas. Jag har försovit mig varje morgon de senste två veckorna (jag hinner precis i tid till jobbet, men stressen hemma på morgonen är TOTAL), mitt ena öga är blodsprängt av överansträngning eller konstant trötthet (eller kanske lite av båda?) och kroppen känns matt och energilös. Ååååh, det är detta jag avskyr med hösten! Konstant mörker och kyla. Jag känner mig som tur är inte deppig än (detta har jag lovat mig själv att försöka undvika i år) och det hjälper givetvis. Jag ser även fram emot julen mer än någonsin tidigare (jag saknar min fina familj!) och det peppar mig till tusen. 

Sleepyhead

Någon har garanterat vuxit ur sin säng...

That blazer is pointing at me

Jag är hopplöst förälskad i kavajen med vässade axlar. Den får hamna på min milslånga önskelista...
 
Finns att köpa här.

RSS 2.0