Silk Bomber

Den här jackan såg inte mycket ut för världen på hemsidan. Men på norska bloggerskan Nette Nestea ovan ser den helt fantastisk ut! Från Zara.

Industrial Interior

En eventuell renovering av köket står på Att Göra-listan till sommaren. Idéerna sprutar och jag kan inte för en sekund sluta tänka på vad jag skulle vilja göra. Gick förbi Granit efter jobbet härom dagen och fann dessa tre ting som skulle passa utmärkt i mitt tänkta nya kök.
Vill ha! ♥

Älsklingar ♥

Jag är ledsen över den dåliga uppdatering som varit de senaste veckorna. Ni får nog stå ut med att bloggen kommer att agera önskelista ett tag till. Sommaren närmar sig med stormsteg vilket också innebär att min första riktiga lön på nästan 2 år inte är särskilt långt borta (förhoppningsvis i alla fall). Jag blir alldeles till mig bara av att tänka på det! Så ja, det låter kanske ytligt men mycket av min lediga tid just nu går åt till att just tänka på vad jag vill köpa när jag äntligen får möjlighet till det igen. Och så går den såklart åt till att umgås med paret ovan. Mina älskningar ♥

Holographic

Oh herre min skapare, dessa måste bara bli mina!

Dunk Sky High

Trodde att jag var less på wedgesneakersen nu, men ICKE! Dessa från Nike väckte mitt intresse på nytt och ha-begäret har nog aldrig varit så stort!
 

Miniskirt and cow print

Nät, kortkort, magkort och komönstrat.
Jag fullkomligt älskar dessa två looks!
Från ZARA

Up and then Down

Den skräckblandade förtjusning som infinner sig när man hittar en fond som man inte visste att man hade men som man sedan märker har gått ner nästan 50% de senaste åren... 

To gain some height

Kärlekar från Zara

Hon gör det igen

Simply amazing.
 
 

Fettisdagen

Jag är en av dem där (eller kanske den enda?) som alltid ringar in och markerar Fettisdagen långt i förväg för att absolut inte missa dagen då man faktiskt har en ursäkt för att äta semlor. Inget undantag var det detta året. 12e februari highlightad med neongul penna och texten "ÄT SEMLA!" med stora bokstäver. 
 
Likt förbaskat så var tanken på självaste Fettisdagen som bortblåst när jag anlände till jobbet (läs praktiken) idag. Möten och annat jobbrelaterat hade fått mig på helt andra tankar. Så ni kan ju bara gissa hur överraskad och glad blev när det i inkorgen plösligt fanns ett mail om att vi var välkomna till köket för att hämta varsin semla strax innan dagens slut! Har ni ätit någon semla idag? 
 
Och ja, det var exakt de här semlorna vi fick. Finaste jag någonsin ätit.

RSS 2.0