Confessions

Senaste timmen har jag suttit och läst igenom gamla blogginlägg. Skrattat och haft nära till tårar om vartannat. Så mycket energi i skrifterna, så mycket fantasi och så lycklig jag var. Men nu? Vad har hänt?

Jag har inte mått så bra de senaste månaderna (och nej, jag söker ingen sympati utan jag tror att det kan vara skönt att få skriva av sig lite bara). Jag trodde först att det var min årliga höst/vinterdepression som varit av det värsta slaget, men det verkar sitta djupare än så denna gången. Jag är inte helt nöjd med min livssituation helt enkelt (trots att jag kanske borde).

Studentrollen passar mig inte. För mycket på en gång, för mycket press och framförallt alldeles för hög prestationsångest från min egen sida. Och så en plånbok som ekar tomt strax efter att räkningarna är betalda det 25 varje månad... Det här med att pengar inte kan göra dig lycklig, det har jag slutat tro på, däremot är det bevisat att saknaden av de gröna lapparna kan göra dig sjukt jäkla olycklig.

Att jag dessutom gjort precis samma sak som jag hatat mig själv för att göra tidigare gör inte saken bättre. Att när jag flyttar och startar en ny period i mitt liv, så lämnar jag allt annat bakom mig. Likaså vänner. Endorfinerna i livet som alltid får dig på glatt humör. Borta.

Jag har inte längre någon lust till någonting. Ingenting alls. Tackar nej mer ofta än ja till erbjudanden som jag hade jublat över förr. Och varje gång med en klump i magen.

Jag avskyr egentligen att skriva sådant här. Jag ser det lite som ett hedersmord. Ett mord av min heder vill säga. En stor röd fläck på golvet som alla kan stampa på. Att ses av andra som vek. Att ge upp. Det har aldrig varit min starka sida.

Jag försöker se det här lite som någon typ av självterapi. Att få lätta på alla tankar och funderingar som snart inte längre ryms i mitt huvud. Att få ner dem på "papper". Jag gillar ju trots allt att skriva.

Ida Sjöstedt

ÅH HERRE GUD, en sådan underbar klänning från Ida Sjöstedt! Jag skulle utan tvekan kunna ha den på mitt bröllop. Får jag chansen att bära den så gifter jag mig i morgon!

 


Beach Lion

Maskerad på stranden. Klart att man ska vara en lioness i sommar!
| Topshop |

Wedge sneakers

Jag har fortfarande inte släppt ha-begäret efter ett par wedge sneakers och jag ångrar bittert att jag inte slog till på budgetvarianterna från H&M som jag skrev om här. Nu har jag fastnat för dessa i mocka från Ash (med en betydligt dyrare prislapp såklart). Allra helst vill jag ha dem i korall men så är ju svart alltid mer användbart...
Ash Bowie Sneaker

Ska det äntligen släppa nu?

Idag tog jag ett steg närmare den där avlägsna månen. Jag har nämligen fått jobb! Det är bara extra dock, men väldigt mycket bättre än ingenting alls i alla fall.

Ni hittar mig framöver på

Yesterday was my birthday

Igår var det min dag. Ett år adderat till siffran som repsresenterar hur många år jag levt. 23.

Jag var superglad dagen till ära. Solen strålade och alla bekymmer var som bortblåsta. Mina vänner gav mig fina presenter i skolan och mamma hade skickat upp ett paket. Älskling bjöd med mig ut på världens bästa middag och jag fick dessutom något som jag aldrig kunnat gissa mig till.

Världens. Bästa. Födelsedag.

Tack till alla som tänkte på mig igår. Det värmer i hjärtat ♥

"Tell me about it, stud..."

Jag är så sjukt sugen på ett par nitade converse. Åh!

Rumour has it

Råkade slå på Glee härom dagen, lagom när detta framträdandet började. Jag är en riktigt sucker för ihopmixade låtar i musikal-anda (älskar Moulin Rouge) och detta var absolut inget undantag.

Worse than the Mad Hatter

Uff. Nu kommer det nog att vara tyst här på bloggen ett tag igen. Har alldeles för mycket i huvudet att tänka på och bloggen är långt ifrån prio ett tyvärr. Men när jag är steget närmre till att skaffa praktik och jobb (som just nu känns mer avlägset än månen) så återkommer jag. Promise.

På väg tillbaka

Då var en blöt men välbehövd påsk till sin ända. Tiden har som vanligt gått alldeles för fort och jag har inte hunnit med hälften av vad som var planerat att göra. Och nu sitter jag på bussen igen, precis som för en vecka sedan och tänker igenom dagarna som sprungit förbi, med en lugg som värmer pannan, ett permanent hjärta på armen och med regnet smattrandes på rutorna...


Somebody that I used to know


Bangs


Salong Eurostop

Var hos världens bästa frisör idag (Therese L, Salong Eurostop - ring och boka!) och gjorde mitt livs mest vågade klipp. Vad tror ni det blev?

Viva la Juicy

Jag fick en tidig födelsedagspresent från pappa och Marie som varit i USA och semestrat. Favoriten från Juicy Couture - i monsterstorlek!
100 ml kärlek. Den lär nog räcka ett tag...

Prickigt

Testar att skriva ett inlägg från mobilen. Fastnade totalt för dessa prickiga skönheter. Converse, såklart.


På bussen

Med träsmak, ryggont och nackspärr efter att ha somnat till en stund sitter jag här. På en svettig buss med hostande grannar, en farmor som knaprar läkerol, äter kexchocklad och dricker kaffe SAMTIDIGT(?!) och jag har tre och en halv timme kvar. Solen har gassat utanför hela vägen och jag känner att man nog kunde gjort något roligare dessa sex timmar.

Nåväl, kusten närmar sig (om än i snigelfart) och jag tror att helgen kommer att bli svårslagen.

Jag är slut

Efter dagens tenta vet jag med absolut säkerhet att jag aldrig någonsin i hela mitt liv kommer vilja jobba som jurist. Punkt.

Livingdoll

Den här tjejen är alltid supersnygg, men idag är hon helt klockren! Copy, paste på den tack.

Livingdoll

From Indi(sk)a, with love.

Hoppla! De mest fantastiska delarna på dessa bilder (tröjan och handsmycket) är från Indiska.
Måste nog smita förbi där och ta en titt i morgon.

Bild lånad härifrån.

Söndag

Det här med att behöva plugga juridik på en söndag. Livet är inte alltid rättvist...

Going home for Easter

Då var bussresan ner mot kusten bokad! Det ska bli så skönt med lite "semester". Stressen med skolan de senaste veckorna har varit total och jag känner verkligen att jag måste komma ifrån allt det där ett tag. Onsdag till tisdag blir det. Nästan en hel vecka. LYX!

RSS 2.0