Klarvaken

4 timmar 40 minuter

Borde inte jag sova?

Packåsna

Ni vet hur svårt jag har för att packa. Jag kan säga att det blir inte lättare när man upptäcker att man inte har någon väska här uppe. Hur fasen gick det till? Hur har jag fått upp allt i första hand? Nåväl, om jag så ska behöva packa i sopsäckar så är det hemresa som gäller i morgon!

...

1 dag 5 timmar 30 minuter

Lördag

Huja! Snöstorm och julrush borde ha varit nog för att hålla mig borta från stan. Men icke! Och nu är man hemma igen, blöt och kall och om möjligt ÄNNU tröttare på julhandeln än innan. Tur att det är en vecka kvar till jul...

Nedräkning till hemresa börjar nu

2 dagar 13 timmar 33 minuter

Ansökan om praktikplats

Att klicka på "skicka"-knappen till H&M var nästan lika nervöst och ångestfyllt som att klicka på "rätta"-knappen efter körkortsprovet. Men nu är det i alla fall gjort. Jag håller tummarna för att det kommer att gå bra.

Lite fint

Stol här, matta här, bord här, lukta gott här & spis här

Sista dagen

Om två timmar påbörjar jag sista lektionen för den här terminen. Hur läskigt fort har inte tiden gått? Känns som att det var igår som jag nervöst satte mig vid skolbänken på Stockholms Internationella Handelsskola för att börja min resa mot att bli internationell inköpare. Och så sjukt mycket som vi har hunnit med! Tre kurser är redan avtentade och klara och efter lovet börjar flera nya. Galet!

Efter lektionen blir det bankmöte. Ska försöka förhandla om lite räntor, tur att man fått lära sig om det i skolan.

1,5 år

Idag firar jag och min man ett och ett halvt år tillsammans! Eller, firar och firar. Jag sitter och finular på ett CV och personligt brev. Sista ansökningsdag till H&M är nämligen i morgon. Stress!

Ett litet smakprov

Här kommer vi flytta in den 2 januari!

Freedom!

Idag skrev vi sista tentan innan jullovet. Så sjukt skönt att ha den överstökad. Nu ska jag bara försöka knåpa ihop ett CV tills på fredag också och sen är jag fri!

På önskelistan

Är man knäpp om man önskar sig en brandsläckare i julklapp? Dessa är ju superfina!
branslackaren.se

You only have one guess...

GISSA VEM SOM HAR SKRIVIT KONTRAKT IDAG?!

Something big

Nu, mina vänner, nu jäklar händer det grejer! Om saker och ting går som vi vill så skriver vi kontrakt i morgon och då blir det flytt redan till årsskiftet. GALET! Well, I'll keep you updated.

Nu är jag glad igen

Äntligen tror jag att vinden har vänt! Känns som att jag cyklat i motvind i uppförsbacke ett bra tag nu, men nu tror jag att vägen börjar plana ut igen. Större delen av tentorna är gjorda (stressen har i alla fall lagt sig), vi var på banken idag och fick goda besked och hemresan över jul är bokad. Aaah, ÄNTLIGEN!

Candle in a bottle

Om jag vetat om ett smidigt sätt att skära bottnen av en flaska hade jag nog haft ett gäng sådana här nu. Fint!

Bara så att ni vet...

... så kommer jag att vara lite off ett par dagar till. Slutspurten i skolan lämnar mig orkeslös att göra eller tänka på något annat. Och så har jag dragit på mig en förkylning dessutom. Typiskt att det ska komma nu när man måste vara på topp och prestera sitt yttersta. Jaja, mindre än två veckor kvar nu...

The Fray

War is Over

The edge

Nu vill jag hem. Hem till Halmstad, hem till Gislaved. Vad som helst förutom Stockholm och livet här. Jag orkar inte med skolan, jag orkar inte med visningar på lägenheter och jag orkar inte med att på min lediga tid behöva oroa mig över allt som behöver fixas, göras och hinnas med. Usch!

Första December

Så går vi in i december tillsammans med storm och regn. Det är lite svårt att få julkänslan att infinna sig men jag är glad i alla fall för nu är det bara två veckor kvar till julledigheten. Ååh, som jag längtar!

Lägenhetsvisningen gick bra och så fort lånelöftet är klart så kommer vi lägga bud och hoppas på det bästa. Hade varit så skönt att kunna flytta nu efter jul så att man kan få med möblerna upp från Halmstad när man ändå är där nere. Kan man få sådan medvind tror ni?

RSS 2.0