Shine like the sun

I höstrusket blir jag extra sugen på att klä mig ljust och glatt! Denna klänning från Rodebjer är helt perfekt i modellen (älskar de längre ärmarna och nyckelhålet i ryggen) och finns i gult, rött och svart. Jag vill ha alla färger!

Inskolning

Trots ett fruktansvärt stressande efter jobbet igår hann jag även med att gå valpskola med Messi (totalt kaos att ta sig dit - ösregn, en hund som vägrar att gå och som börjar yla när jag tar upp honom och springer genom stan, går fel såklart och halkar in i klassen 15 minuter för sent).
 
Men sedan visade Messi minsann hur man beter sig och han var så duktig! Bäst av alla skulle jag till och med kunna skryta med. Fina lilla gris, matte är så stolt över dig!

Pang Pang

Igår hade vi överraskningslunch med jobbet och fick åka och skjuta pistol! Det sades att det var för sammanhållningen, men grabbarna bondade nog mer med pistolerna än med varandra. Det var första gången för mig och tyvärr så var jag inte helt otippat sämst. Eller ja, det beror väl kanske lite på hur man ser det...
Jag ser ett visst mönster, gör ni?

Royal Blue Hearts

Kärlek från Acne
 
bildkälla 1 och 2
 

Jag önskar att det kunde regna

Inte en människa i regn-butiken under de första tre timmarna, musiken samarbetar inte, jag har ont i magen av alla pepparkakor som jag ätit (råkade hitta några överblivna från festen i onsdags) och jag finner heller ingen inspiration till att uppdatera bloggen med något vettigt.
 
Nej, vet ni vad. Jag har haft bättre söndagar.
 

Copy: Paste

För alla er som är lika sugna som jag på ACNE's stickade klänning men som känner att pengarna inte riktigt räcker till så finns nu denna variant att köpa på Lindex för mindre än en fjärdedel av priset. Perfekt för både mig och plånboken!    

Minimalistiskt

Ja, jag är absolut ett Apple-fan. Dock är jag inte den köper allt nytt som släpps (vill inte och har inte heller råd). MEN.
När jag såg att ryktet om iPad Mini faktiskt var sant och att den släpps nu i november slog mitt ha-begär till som en blixt från klar himmel. JAG MÅSTE HA DEN! Faktum är att jag tror att den skulle bli ett alldeles perfekt komplemet till mina befintliga Apple-produkter. Och eftersom att jag inte tänker köpa iPhone 5 då min 4:a fortfarande fungerar felfritt (ta i trä) så skulle man väl lika gärna kunna lägga slantarna på en Mini?  

När 24 timmar känns mer som 5

Jag får passa på att be om ursäkt för min frånvaro på bloggfronten på sista tiden. Jag får helt enkelt inte de 24 timmarna per dygn att räcka till!
 
På jobbet/praktiken är det fullt upp och nu har jag även börjat jobba helger i Stutterheims Regn-butik. Resten av dagarnas timmar går oftast åt till att bråka/mysa/promenera/leka med Messi. Det är lite beroende på dagsform. Nu på måndag ska vi börja på valpskola och då hoppas jag få pli på den lilla grisen!
 
En del fest har det hunnits med också (det händer inte ofta!). I onsdags hade Stutterheim launchparty för Stockholm Coat som samma dag anlände i alla sex färger. Glühwein, pepparkakor med ädelost och massor av värmeljus hjälpte till att sätta stämningen och göra kvällen riktigt lyckad. 
 
Och igår hade vi den traditionella inköpsfesten på skolan som ettorna står för. De bjöd på brakmiddag med dryck och stämningen var på topp. Vi drog sedan vidare till en karaokebar där vi brände av ett antal klassiker - allt från schlager till Spice Girls. Jag och Reneé valde house såklart - Swedish House Maffia med Save the World kändes som ett självklart val. Slutligen blev det en lång promenad till Soap och cirka 20 minuters dans på en knökat dansgolv (aldrig mer Soap under löningshelg). Overall - en sjukt lyckad kväll!
 
En blurrig bild från en blurrig kväll

When it hits you

Ouff, vilken dag. Det blev aningens för sent igår när jag och Ida tog varsin förrätt och lite drinkar på Supper, och bristen på sömn fick jag sota för idag. Strax efter lunch lade hjärnan av och jag fick kämpa för att ens hålla ögonen öppna. Som tur var hade jag fått det mesta gjort innan.
 
Nu har jag infunnit min plats i soffan hemma och Messi ligger tätt intill mig - snarkar, jagar kaniner i sömnen och lägger dödliga smygfisar. Det är kärlek på högsta nivå ♥
 
 

Disco Pants

Discobyxorna gör mig lite extra intresserad av Maison Margielas kollektion för H&M.

Mesh and metallic

Det är detaljerna som gör det.
 

69 dagar

Helgen hemma med familjen var helt fantastisk och som ni kanske förstår så var inte datorn direkt första prio under dessa dagar. Tiden fort när man har roligt och helgen var inget undantag. Nu längtar jag till jul mer än någonsin då jag vet att jag får träffa familjen igen. 69 dagar är det kvar till julafton, det vill säga 67 dagar tills julledigheten börjar. Och så drar vi av ett gäng helger på det så är vi nere i 49 arbetsdagar. Det ska jag nog kunna hålla ut.

He's a keeper

Snudd på den perfekta pojkvänsskjortan.
 
| source |

Yes, yes and YES!


Mot de småländska skogarna

Idag har jag aningens svårt att koncentrera mig, tittar på klockan var och varannan minut och stressar lite inombords. Anledningen är inte allvarlig, utan bara alldeles underbar. Idag ska jag nämligen få åka hem.
 
Ååh, lyckan är total! Trodde inte att jag skulle kunna åka hem innan jul, men så kom den där ypperliga tillfälligheten och jag tvekade inte en sekund. Det allra bästa är att jag tar med mig Messi. Klart att mamma, pappa och lillasyster måste träffa min bebis! 

Elin Kling for Marciano

 
 
 Jag.
Älskar.
Allt.

Snapshot

Så här ser det ut på jobbet idag! Jag arbetar från golvet med att få i väg alla paket som ska skickas världen över. Tänka sig att jag faktiskt skulle få nytta av Intrastat, KN-koder och Taric söksystem!

Idag är ingen vanlig dag...

...för det är bloggens födelsedag, hurra, hurra, hurra! Idag är det alltså hela FEM år sedan jag skrev mitt allra första blogginlägg och har bloggat (till och från) sedan dess. Galet! Himla kul för mig om inte annat att kunna gå tillbaka i mitt liv och läsa om saker som jag gjort. Men ett minne så dåligt som mitt så är det guld värt.

Rubbade rutiner

Nu är det mycket! Både på och utanför jobbet. Jag har därav helt tappat rutin för bloggen. Förhoppningsvis är detta bara tillfälligt och jag kommer snart att vara tillbaka som vanligt igen!
 
Ikväll ska jag möta upp mina fina inköpsvänner för mat och prat. Det har redan gått över en månad sedan vi sågs senast så vi lär ha en hel del att prata om... 

Rose and Black Leather

Älskar kombinationen skinn + skjorta. Älskar kombinationen svart + rosé.
Denna skinnskjorta med roséknappar från Gestuz är alltså inget annat än succé i mina ögon.
| source |

By Sagaform

Efter att ha ruinerat mig själv med min dagliga rutin - "en liten bryggkaffe, tack" från Pressbyrån varje morgon - kände jag att det var dags att tänka steget längre. Så idag sprang jag och köpte mig en alldeles egen take away-mugg som jag kan fylla med hemmagjort bryggkaffe (som för övrigt smakar så mycket bättre) innan jag går till jobbet på morgonen. Vuxenpoäng (eller kanske snålpoäng?) till mig!

Furry Friend

Fantastisk väska från nya märket Little Liffner. Så himla, himla fin.

Hjärnspöken

Det har varit en sjukt jobbig dag för mig idag. En dag då ingenting känns bra eller rätt och jag har svårt att se någonting alls som är bra med mig själv. Jag känner mig överflödig. Usch, jag hatar dagar som denna.
 
Som ni kanske kan förstå så infinner sig inte inspirationen på något plan när jag känner så här och i och med det så har inläggen för dagen uteblivit. Förhoppningsvis är jag tillbaka i morgon igen.

Time is an illusion

Åh. Matkoma 2.0. Det blir nog till att borsta tänderna och sova med en enda gång. Imorgon börjar helgen och jag kan inte fatta att ännu en vecka har gått. Kan någon snälla berätta för mig vem som satt mitt liv på snabbspolning?

Det gick ju vägen


Green diamonds

Idag klockan 10.00 släpps Anna Dello Russos' kollektion för H&M. Halsbandet som jag är lite intresserad av testades av Celine (hippiehippiemilkshake) häromdagen och jag tycker att det ser helt okej ut. Inte lika gröna stenar som det ser ut att vara på hemsidan och jag har svårt att avgöra om det kanske ser lite plastigt ut. Nåväl, vi får väl se om jag lyckas få tag på något överhuvudtaget, det brukar ju vara rätt kaosartat vid sådana här tillfällen... 

Second skin

 
Jag är så himla glad att jag aldrig gjorde mig av med min klänning i skinnimitation från H&M (som för övrigt är helt oanvänd och har lappen kvar i nacken) när jag såg de här bilderna på Columbine i sin. Jag provade klänningen idag när jag kom hem och den satt som en SMÄCK (och jag kom ihåg att det var just därför jag köpte den). Nu väntar jag ivrigt på ett tillfälle att kunna använda den för första gången!

Stockholm Coat

Alldeles nyligen släpptes ett begränsat antal av Stutterheims nya jacka Stockholm på hemsidan och i REGN-butiken på Åsögatan i Stockholm. Jackan är en enklare version av Arholma och kostar endast 1 995 kronor.
Hur bra?!

JADA & JOAN

Två par helt fantastiska skor som jag mer än gärna hade haft på mina fötter var enda eviga dag i resten av mitt liv. Omkring 3 500 kronor behöver man ha för att bli ägare till åtminstone ett av paren.
 
Från IRO (vars jackor för övrigt får mig att dö lite inombords - jag vill ha ALLA!)

Batman Bag

Den här vill jag ha.
Jag tror kanske till och med att jag måste ha den.

A Piece of Art

Jag är förälskad i dessa skulpturer från David Larsens kollektion för Bianco. Det finns någon slags hatkärlek mellan oss som jag inte riktigt kan komma underfund med. Som mellan Skönheten och Odjuret ungefär. Och vi vet väl alla hur den sagan slutar...

POOF!

Jag tror att ni kommer att få vänja er vid att det inte blir uppdaterat här under helgerna. Inte för att jag inte vill eller  för att jag glömmer bort, utan för att mina helger ÄTS UPP! Jag har ingen aning om vart de tar vägen. Jag går hem på fredag eftermiddag och vaknar upp på måndag morgon igen. Ungefär så känns det.
 
Jag jobbade för övrigt min värsta dag någonsin på Din Sko igår. Ni vet när man tittar på klockan och tror att man ska gå hem om en timme, men så visar det sig att man har mer än halva dagen kvar. Usch! Men klockan tickar ju lön så det är bara att köra.
 
Jag hoppas att ni har haft en fantastisk helg!

Tonight

Någon mer än jag som kommer sitta bänkad!?
 
Premiär ikväll 20.00

RSS 2.0