Tiotusentals frågetecken

Börjar det äntligen lösa sig nu kanske? Jag vågar inte riktigt tro på det. En resa till Stockholm nästa vecka och sedan vet vi men säkerhet.
Är detta på riktigt så är det lite för bra för att vara sant.

Vinterjacka

Feminint med mycket detaljer. 100% ULL. Täckjacka släng dig i sjön, detta blir min vinterjacka i år!

Fem anledningar till min dåliga uppdatering

Jag vet mycket väl om att uppdateringen på Farmors Vind inte är eller har varit så bra på senaste. Men detta beror inte enbart på inspirationsbrist utan jag skulle vilja säga att det faktiskt beror mer på att mina förutsättingar för bloggandet är inte de bästa.
En liten lista bevisar detta:
1. Jag har ingen egen dator. Relativt viktig del i bloggandet.
2. Jag har ingen (och har aldrig ägt någon heller) kamera. Det är mycket roligare att både läsa och skriva om man har en bild att referera till.
3. Jag har slarvat bort USB-sladden till min mobil. Detta gör att jag inte kan ersätta kamera-dilemmat.
4. Jag sover lite för mycket. Eller nej, mycket för mycket. Jag måste blivit bortrövad av en björn under unga dar och lärt mig att man går i ide under vintern. Garanterat.
5.
Hm. Fick inte till någon femte punkt. "Fyra anledningar till...", nej, det klingar inte. Jag håller den öppen så länge. Förhoppningsvis kommer den förbli tom och de andra försvinna helt de också. Snart.
Ha överseende!

MALENE BIRGER

Jag ska under ett inlägg leka modeblogg. Men oroa er inte, enda anledningen till detta lilla snedsteg är att jag är så otroligt imponerad av danska designern Malene Birgers höstkollektion. Jag vill ha allt. I hennes kombinationer. Ja, jag skulle helt enkelt kunna kopiera det rakt av.

Dolce Gusto

Högst på önskelistan inför jul just nu
Läs mer om produkten här.

Malin's Städ AB

Idag har jag varit ledig och ägnat dagen åt att städa som en besatt. Fem timmar tog det. Utan paus. Plockat, putsat, dammat, skrubbat och svabbat. Och jag måste säga att jag och dammsugaren som fick följa med mig hem från Ica igår gör ett förbaskat bra jobb tillsammans. Nu är här så rent att det nästan ser tomt ut. (Fan, så mycket dammråttor som måste legat och jäst här innan...)

Guilty

En bög på KICKS övertalade mig att köpa den nya parfymen från Gucci. Det gjorde han minsann rätt i. Nu är jag fattigare än Oliver Twist, men luktar bannemej bättre än nybakta kanelbullar!

Update

Det regnar i Halmstad. En perfekt tvätt- och städdag förmodligen. Jag nöjer mig med tvätten och tar en fika under återstående tid. Det fungerar alldeles utmärkt i regn det också.


Åja! Igår lämnade jag in min studentklänning på kemtvätt. Inte en dag för tidigt.

Tankar

Oktober. Den drygaste månaden på året. Utan att tveka. Trött. Sliten. Uttråkad. 31 dagar i färgskalan grå.

Nedräkningen till Thailand tycks stå stilla. Det är knappt två månader kvar och jag börjar bli otålig. Sol och värme, vita stränder och svajande palmer känns skrämmande avlägset. 25 november - närmar det sig alls?

Det har gått upp för mig att jag kommer att missa allt som har med jul att göra. Detta betyder att julgranen ryker fram redan i november. Tre veckor kvar.

RSS 2.0