!!!

Malin Olsson, nyligen bevisat den mest slarviga individ på denna jord. Upptäckte för cirka tio minuter sedan att mitt pass inte är giltigt. Panik i cirka 30 sekunder och sedan ett par samtal.

Provisoriskt pass - 980 kronor.

Kul att resekassan dalar redan innan man ens kommit iväg...

Mañana, mis amigos, mañana...

Imorgon, mina vänner, bär det äntligen av mot värmen. Som jag har längtat! De här sista dagarna har känts som en hel evighet av väntan, men nu är det bara timmar kvar innan vi åker. Har som vanligt rejäla packsvårigheter och hela köksbordet är för tillfället fyllt av ett helt berg av onödigt många bikinis, linnen i regnbågens alla färger och shorts i mängder. När ska jag lära mig?

Ser fram emot två fullspäckade, äckligt svettiga och ultimalt avslappnade veckor på Koh Samui. Redan på söndag väntar massage och skrub på Eranda Herbal Spa, min julklapp till mamma. Vad som händer mer återstår att se. 

Todelooo!

Ta det som en komplimang

Visst möter man otroligt mycket folk under en kväll när man jobbar i baren, och visst får man en del kommentarer/komplimanger från en hel del överförfriskade gäster. Jag brukar inte ta åt mig av vad som sägs med tanke på det något snurriga tillstånd de allra flesta befinner sig i men just idag fastnade en kort konversation i skallen på mig. Kvällens komplimang får den söta damen, som enbart beställde treor, stå för:

"Måste bara säga att du har ruggigt snygga ögonbryn!"

"Eeh... Tack?"

"Fixar du dem själv?"

"Joo, det gör jag..."

"Hm. Grattis då!"


Haha! Fina ögon hade varit en sak, men ögonBRYN? Jaja, någon måste väl ha det också...


Vitt är inte gay

Sådär ja! Dröjde inte länge förrän även jag drogs med i den otroliga hysterin över mobilvärldens nya monster - iphone. Har försökt intala mig själv att jag faktiskt inte borde ha en med tänke på mina tidigare mobilers grymma öde (delad mitt itu, dränkt i öl, offer för spilld saft - för att nämna några). Men nu när jag ändå måste förlänga mitt abonnemang och jag dessutom hatat min nuvarande mobil sedan jag köpte den för ett och ett halvt år sedan, så kunde jag inte hålla fingrarna i styr.

Inom en till två veckor är den min. Bara min.


Haha! Såhär långt har jag dock inte kommit än.


Tre veckor kvar...

När det nya året var kommet började även nedräkningen. Om exakt tre veckor drar jag och mamma till värmen.


Chaba Cabana Beach Resort and Spa


Avslutade året med en full plånbok, när det nya året var kommet var den tom

Gårdagen var fantastisk! Maten var god (åt både anklever och pilgrimsmussla och tro det eller ej men det var  faktiskt helt okej) och sällskapet var som vanligt både trevligt och underhållande. Det var på håret att vi missade tolvslaget och när vi väl var ute så glömde jag bort att titta på raketerna för att det var så kallt. Men det gjorde mig alls ingenting, inte ett dugg, för kvällen i sig kunde inte bli bättre än vad den var. Plånboken tom, ägaren till den full.


Stort tack för igår!


RSS 2.0