Shoes By Teddy

Ville bara tipsa om att Shoes By Teddy just nu kör 50% på hela sortimentet! Jag passade på att beställa hem skorna på bilden för en billig peng. En riktig rip-off på Acne's Cypress, men vad sjutton.
Är man student så är man...

'Cause Diamonds Are A Girl's Best Friend

| Source |

Pre Fall Cubus

Hur överraskande var inte det här då? Byxorna, kavajen och den quiltade kjolen hade jag nog aldrig gissat att de var från Cubus. Kul!
 

Hårdträning

Bloggen kommer inte direkt i första hand just nu. Inte heller i andra, tredje eller fjärde hand. Messi tar upp varje vaken minut (eller ja, nätterna också än så länge). Och trots att den lille grisen sover cirka 20 timmar om dygnet så är det en jäkla massa jobb de resterande 4 timmarna. Just nu ligger vi i hårdträning med att få honom rumsren, så ett hököga på honom konstant är ett måste. Så fort han duttar ner rumpan så ska han ut!
 
Men trots allt arbete så är Messi världens mysigaste lilla hund och det ska bli helt underbart att få se honom växa upp ♥
 

Messi <3

Igår utökade vi familjen. Välkommen hem, lilla Messi!

04.15

Jag tycker egentligen att man aldrig ska behöva gå upp innan klockan 8 på morgonen. Att kliva upp klockan 04.15 känns därför omänskligt. Men då jag vet att klockan ringer för att jag ska med tåget till Halmstad, är det okej. Jag inleder nu min sista semestervecka och det känns hur bra som helst. Startar veckan med grillning tillsammans med Dennis familj - inte så pjåkigt!

Fröken Tungården

 
Den gula tröjan. Kepsen med stenar. Kjolen med hög slits. Jeansskjorta + vita jeans. ALLT!
Petras senaste outfits hade jag kunnat kopiera rakt av.

De perfekta pumpsen?

Inte är det långt ifrån i alla fall...
 
| Zara |
 

Vi är bara precis så lyckliga som vi själva bestämmer oss för att vara

Vid femtiden idag lämnade jag ett varmt och soligt Halmstad för att åka upp till Stockholm och jobba över helgen. Usch, vad det inte kändes bra. Nu sitter jag på tåget och förundras över hur vackert Sverige faktiskt är. Allt för att hålla humöret uppe!
 
Dagarna vid kusten har förövrigt bara flugit förbi och det har varit så underbart härligt. Täckningen är ju som ni vet inte nåbar från stugan så därav har bloggen fått bli lidande. Inte mig emot faktiskt, ibland är det skönt att bara vara.

Strawtown

Äntligen framme i underbara Halmstad! Solen syns inte till och regnet hänger i luften, men vad gör det? Jag är bara så lycklig av att vara här! Sitter på bussen mot Eurostop, dit jag ska för klipp och sling hos världens bästa frisör. Man hade kunnat ha det sämre... Ikväll är det Måndagsklubben och jag är överpepp! Vänner från höger och vänster är nere och det ska bli så kul att träffa alla. En sak till. Igår sålde jag 13 par skor till en enda kund. Jag tänker att det måste vara någon slags rekord. Hur som så ligger jag jävligt bra till i snitt nu! Heja!


Skon som varenda sate skriver om

Jag har bittert ångrat att jag aldrig lade vantarna på dessa boots från Nelly. Nu är jag dock inte bitter längre, för titta vad H&M precis har fått in. Dubbelt så fina dessutom!

Spot on

Jag älskar denna outfiten på Emma Elwin. Sådär härligt sensommar/höst-aktigt. Blir riktigt sugen på ett par Ray-Bans i storlek L och så måste jag nog införskaffa den där stickade tröjan från Zara också...

Augusti

Herre, vad tiden går! Om en månad inleder vi HÖSTEN. Vad sjutton hände med sommaren?! Jag har då inte fått njuta av något sommarväder (inte tillräckligt i alla fall). Hur som, det är väl bara att gilla läget!
 
På söndag smygstartar jag semestern och åker ner till Halmstad. Längtar så att jag spricker. Åker upp till Stockholm på torsdagen igen för att jobba helgen och sedan tillbaka till Halmstad för en hel veckas ledighet. Så. Jäkla. Skönt. Därefter börjar skolan igen så det vill till att vila upp sig ordentligt. Denna hösten kommer inte bli nådig, det känner jag på mig, men himla kul ändå.

At the very top of my wish list

Några saker från Acne som mer än gärna hade fått flytta in i min höstgarderob.

RSS 2.0