En sådan dag

Uff! Idag har det varit en sådan där dag då jag bara inte kan med mig själv. Trots att solen har strålat sedan klockan åtta i morse och det har bjudits på 20 sköna grader så har jag bara legat inne. Sovit och glott på tv om vartannat. Usch!
 
Och nu har solen gått i moln och det väntas regn inom några minuter, men jag måste bege mig ut. Det kryper i hela kroppen!

Never Denim

 
Hittade dessa boots på BikBoks rea igår och får dem inte riktigt ur skallen. Äkta skinn för halva priset!
Decisions, decisions...

Tips!

Till alla er som, precis som jag, varit för snåla för att slänga pengar på dyra Isabel Marant-kopior som ploppat upp här och var i diverse butiker. Nästa vecka kommer dessa in på Din Sko för överkomliga 399 kronor!
Spring och köp!

Tulle Lace Dress Mini

Åh herre! Nu har klänningarna från Ida Sjöstedt som varit helt omöjliga att få tag på kommit in på Kotyr igen!
Varför har jag inga pengar?!

Midsommar

Spritpool | "Pekleken" | Snapsvisor | Kläder efter väder | Midsommarkrans | Spegelbild | Grill | Inte bästa bilden
 
Tack Nanna (med familj), födelsedagsbarn/festvärdinna, för en helt fantastisk midsommar!
Det kunde inte blivit bättre ♥

Update

Tillbaka till verkligheten (och internet)! Av någon anledning bestämde sig täckningen i Frösakullsområdet för att strula hela helgen så någon uppdatering har inte varit möjlig. Men nu är jag tillbaka i Stockholm igen. Jobbar och bloggar, haha. Helt okej när vädret ändå inte vill.
 
 
 
 
 
 

Fluorescent

Neon dagen till ära.

Cross my heart

| source |

Stressen!

Skulle packat hela morgonen men dessvärre råkar packning inte vara min starka sida. Blir väl som vanligt packning hela natten, men då hoppas jag innerligt att jag kan däcka på tåget hem sen och ladda batterierna inför midsommar. Happ, nu sticker jag i alla fall iväg på jobb!

Body covered in flowers

Såg att denna klänning precis kommit ut i H&M-butikerna. Har inte sett den i verkligheten på bild ser den riktigt fräsch ut! Bra tips till alla sista-minutare inför midsommar?

Till blogg.se

Vill bara tacka blogg.se för det grymma uppdateringen av portalen! Nu kan man både svara direkt på kommentarer OCH lägga samma inlägg under flera olika kategorier. Bra jobb!

Hårligt!

 
Men alltså, vad har hänt med mitt hår? Det är ju faktiskt fint för en gångs skull! Ja, jag klagar då inte. Förhoppningsvis kan det väl kanske välja att se ut sådär fler gånger. Och kanske växa ett par centimeter också. Tack på förhand.

Pony skin wood wedges

 Det var visst rea på Topshop...

Sleepyhead

Åååh, nu har jag sovit för länge! Har en del kvar som måste fixas innan fredag så jag får springa ner på stan med en gång.

Jobbet på Din Sko igår gick väldigt bra. Både roligt och frustrerande att börja i en helt ny bransch, jag vill ju kunna allting på en enda gång! Hur som helst var det en hel del att göra emellanåt så det blev en intensiv inlärningsprocess, men jag tror att jag löste det bra. Trots att jag säkert sinkade resten av teamet en hel del, hehe...

First day of the week

Och så var resten av listan prickad och klar! Herregud så mycket man hinner med på en dag om man bara vill. Nu är det bara att invänta fredag. Jag ska som tur är jobba två av de tre dagar som är kvar så förhoppningsvis går tiden fort. I morgon kör jag alltså mitt första pass på Din Sko och jag är helt galet pepp! Här ska det säljas skor!

Give your feet a treat

Hittade denna tolkning av Alexander Wangs kända leopard wedges på Zara.
Behöver jag ens säga att jag gillar dem?

Sunday

Fullt upp hela dagen idag! Vid lunchtid åkte Dennis till Halmstad och sedan dess har jag hunnit pricka av halva min to do-list inför fredag. Älskar att få saker och ting gjorda!

Nu har jag dock landat framför tv:n och filmen "In her shoes" med en fet godispåse och Cola Light. I morgon ska det hinnas med minst lika mycket som idag så det vill till att ladda.

Hemma!

Och vips så var man i Stockholm igen! Eller ja, efter en ännu värre bussresa än den till Gislaved så var man hemma igen. Och nu har jag hundra saker att fixa med innan jag åker ner till Halmstad på fredag! Vilken tur att jag älskar att ha saker att göra och att det känns som att tiden går så mycket fortare då dessutom. För jisses som jag längtar tills på fredag!

By the sea

Tillbaka i Gislaved igen! Har precis varit ute och powerwalkat med lillasyster i 1 timme och 15 minuter. Kom nästan en mil under den tiden så jag tycker väl att vi höll ett någorlunda tempo (trots min träningsvärk från den lika långa PW:n i måndags, hehe). Nej, det är nog fasen dags att ta tag i det här med träning på riktigt! Vi får väl se när den rutinen infinner sig...
Bild från kvällspromenaden igår.

If I had the money


Energibomb

Lämnade ett mulet Gislaved vid lunchtid idag och möttes av strålande sol och sköna 18 grader när vi körde in i Halmstad. Kände direkt hur kroppen fylldes med lycka och energi. Herregud så underbart!

Paus.

Det lär nog inte bli någon vidare uppdatering nu under veckan då jag är i Gislaved. Hinner knappt sitta vid datorn! Imorgon blir det förmodligen en tripp ner till Halmstad (bara för att vi kan) för mys i stugan. Men som sagt, var beredda på en liten paus.

Hairdo

Så var jag äntligen hemma! Efter att ha klivit upp i ottan för att sitta på en fuktig buss i sex timmar och direkt därefter köra en shoppingrunda på Nelly Outlet sitter jag nu rejält sliten på min lillasysters rum i väntan på att gå och köpa godis. Allra helst hade jag nog bara velat gå och lägga mig. Då är det illa!

Tyvärr fick jag inte med något hem från Nelly Outlet. Dels hade de inte så mycket kul och när jag väl hittade något så tyckte jag att det var för dyrt! (kanske inte jättesmart att åka dit med MYCKET begränsat antal kronor på kontot, hehe).

Lillasyster var i alla fall snäll och fixade mitt hår. Något sådant på midsommar kanske?


Lyckorus!

Vilken dag! Bästa Lie och Alex är uppe i Stockholm på besök så vi har vandrat på stan och suttit på Gården tillsammans med Elin och druckit öl i strålande sol. Äntligen är vädret tillbaka! Nu är vi hemma en vända innan vi drar vidare till Boqueria för middag. Bästa, bästa, bästa!

My latest crush

1234

I'm coming home!

Jag fick lite hemlängtan och orkade inte riktigt vänta till midsommar så jag bokade en biljett hem redan nu. Så imorgon blir det Gislaved! (ja, jag kallar både Stockholm, Halmstad och Gislaved för 'hem' - lite förvirrande även för mig själv ibland). Ska frakta hem klänningar till lillasyster och försöka garderobsfynda lite när jag ända är hemma. Tänkte även stanna till på Nelly Outlet i Åhaga och hoppas på att hitta ett gäng godbitar precis som föregående år.

Ååh, vad jag längtar efter familjen!

Oh my bag!

Christian Louboutin - Sweet Charity Bag
Givenchy - Coney Bag
Chanel - Classic 2.55

Midsommarplaner

För en gångs skull är jag ute i god tid när det gäller att boka biljett hem. På midsommar bär det nämligen av ner till kusten för att fira dagen med goda vänner. Som jag ser fram emot det! Dessvärre jobbar jag kvällspass dagen innan så jag får ta tidigaste tåget på midsommar för att hinna fram i någorlunda tid. Jag får förlita mig på att alkoholen håller mig vaken framåt kvällen sedan...

Reastart på H&M.com

Skynda att fynda!

Basic at its best

|source|

Since when is flawless perfect?

Jag vet att den inte är perfekt, men mitt tålamod klarade inte av fler timmar av knåpande. Hur som helst så var det helt klart dags för en förändring.

Gillar ni den nya designen?

Leopard loves flowers

|source|

I wish they grew on trees...

Någon som känner att den har lite för mycket pengar över? 2 195 kronor fattas på mitt konto. Tack på förhand!

Swedish melancholy at its driest

Jag har ju helt glömt bort att berätta! Ledigheten (den ofrivilliga) har helt fått mig ur mina rutiner och jag vet knappt vad som är dag och natt eller upp och ner längre. Det jag vet är dock att jag äntligen har fått praktikplats (yay för mig!) och jag är så jäkla nöjd!

Företaget heter Stutterheim och är ett litet företag på väg upp mot skyarna. Det ska bli så spännande att få följa dem och att få vara med i utvecklingen av företaget.
 
bild lånad från stutterheim.se

RSS 2.0