Tre veckor kvar...

... till paradiset!

09 blir 10

Lösnaglar, löshår, höga klackar och glitter. Nyårsafton och allt som hör därtill idag. Ska snart iväg och äta frukost med tjejerna och sedan blir det fixing hela dagen. Lite fördrinkar hos Pedda senare ikväll och därefter vidare till Lilla Helfwetet med sjurätters middag. Full i magen och full i sinnet dansar vi sedan vidare i natten. Visst låter det grymt?

Ha ett underbart gott nytt alla!

Och det kommer mera...

Inte är det lätt att hålla ögonen öppna när man kör den dryga vägen hem till Gislaved mitt i natten efter jobbet. Därför blev jag himla glad när jag entrade Smålansstenar och möttes av denna gigantiska och helt fantastiska skapelse. Haha! Den fick mig minsann att vakna till och klara sista biten hem utan att hamna i diket.



Och som vi säger á la T9 såhär i vintertider:

GOD KUK ALLESAMMANS!


Ett sprut hos Hertig Knut

Där fick jag minsann till det med både rim och pinsamt vuxenskämt! Haha.  Skämt och sido. Har precis varit och vaccinerat mig på vårdcentralen Hertig Knut. Härligt!

Mr L

Säg hej till mr L.



Han föddes under ovanligt lugna omständigheter en helt vanlig lördag på jobbet och vaktar numera baren från mitthyllan. Om han nu lyckats hålla sig fräsch vill säga...


Jag gillar snö...

...det är dagar då bilen min gror en musch och andra fordon hälsar glatt.


Japp. Jag gillar snö.


How come you laugh?

HAHAHAHAHAHAHAHAHA! Roligaste på LÄNGE! Den som inte skrattar åt det här...



- How come you laugh?

- Am I joke to you, white devil?

- I come now, I fu*k you in the ass!

- Spell my name. SPELL MY NAME! Motherfu*ker you spell wrooong!

- Good, good... What time am I arriving? You son of a bitch lier...


BOKAT!

Whaaahoooo! Då var det bokat och klart. Den 21 januari drar vi.


Åh, så trevligt!

Här kommer man hem, trött som ett ägg efter att ha jobbat sedan 11 i  morse, och finner ett trevligt brev innanför dörren! Ännu trevligare var det som låg inuti. TACK!


Spännande, spännande...


Tadaa! Hur lycklig? Lyckligare kan man inte bli. Inte just för tillfället i alla fall.


Fail

Innan jag åkte från Halmstad igår så passade jag faktiskt på att ta kort på hela lägenheten för att kunna visa er hur det ser ut här på bloggen. Äntligen något vettigt att skriva om liksom! Fail. Någon lyckades självklart glömma den där nedrans sladden...

Bättre sent än aldrig

Jaa, jag vet. Och jag är hemskt ledsen. Tiden springer ifrån mig och jag hinner inte med helt enkelt. Det är sådant som ni trogna läsare får stå ut med, för det är tyvärr ingenting som jag kan lova att förbättra. Men så är ju vartenda ett av mina inlägg värda att vänta på, inte sant?

Jag tog två dagar ledigt för att kunna åka hem och hälsa på familjen. Skönt att komma ifrån kusten ibland även om jag trivs där som fisken i vattnet.

Kvällen har jag tillbringat med mamma. Catchat up så att säga. Spelat lite piano. Handlat. Och så passade vi på att göra knäck med smak av turkist peppar också. Riktigt bra blev det minsann.

I morgon hade jag tänkt hinna med så mycket som möjligt på så lite tid som möjligt. Tyvärr blir det ofta så när man bara är hemma i någon dag. Men jag ska fixa det. Bara jag klarar att komma upp i tid...

RSS 2.0