Viva la Juicy

Så fort jag får in lite pengar på kontot igen så står den här överst på listan. Till skillnad från min kryddiga Gucci Guilty så doftar den här gooodis.

Viva la Juicy från Juicy Couture

Toppnoter
Wild berries and juicy mandarin

Hjärtnoter
Honeysuckle, gardenia, and jasmine

Basnoter
Amber, caramel, vanilla, sandalwood, and praline

Förresten

Fy fasen så skönt det är med en riktig (dvs. ledig) helg! Woho!


Tänk om!


Om det här kan tänkas stämma så dansar jag lite inombords. Nu när min sletna Ericsson sjunger på sista versen hade den här releasen inte kunnat komma mer lägligt.

Rättelse:

Hade tydligen skrivit lite fel i förra inlägget, vilket jag har ändrat nu. Företaget som jag jobbar för heter alltså 4tionsales och inget annat. VIKTIGT!

Såå ja...

Då var första dagen på nya jobbet avklarad! Första intrycket är riktigt bra och dagen har gått så fruktansvärt fort.

Jag vet inte, men jag antar att det kan vara ganska intressant för vissa att veta vad exakt det är jag jobbar med. Jag kan inte säga att jag vet helt hundraprocentigt själv än, men ska försöka ge er en viss bild i vad jag gör i alla fall.

Jag jobbar för 4tionsales som sysslar med försäljning över telefon. Nu har detta företag tagit sig an ett nytt uppdrag, där det gäller att boka in främst kvinnor mellan 18-55 till att få vara modeller för en dag.

Många av er känner säkert igen den här och många har säkerligen blivit uppringda av jobbiga "säljare" som vill att ni ska följa med på det här - jag har själv blivit uppringd och jag var INTE snäll kan jag säga... Men nu är det jag som sitter på andra sidan luren och ringer runt och stör människor. Haha! Jag måste erkänna att jag har känt mig riktigt jävla jobbig emellanåt, men jag får helt enkelt se mig som neutral.

Hur som helst så är det bra betalt för det lilla som jag gör och jag ser det som en STOR fördel att jag får lära mig försäljarknep som jag tror att jag kommer att ha nytta av i kommande yrken. Gänget som jag jobbar med är störtsköna så jag kommer absolut stanna här ett par månader för att fylla upp kassan.

Så, är det någon som vill vara modell för en dag utan att det kommer kosta er en krona - hör av er till mig så hör jag av mig till er! (Joodå, så lätt måste det få vara ibland).

Zzöndag

Vad mer kan jag säga? Söndagar har en sådan slöeffekt på mig. Får ingenting gjort. Inte ens ett roligt blogginlägg kan ja få till. Pff.

Fyra Nio Nio Nio...

Fick plötsligt för mig att städa mobilen lite. Rensa bland bilder och musik, byta ringsignal typ 50 gånger (det slutar alltid med Ericssons basmelodi ändå), byta lite teman och slutligen - rensa inkorgen. Jag fick en känsla av att detta inte var gjort på ett bra tag då alla 4 999 meddelanden sakta tömde mappen för inkomna...

Starting now...

Jag har fått en sådan grym nytändning! Bara tanken på att plöstligt ha ett "normalt" jobb med normala arbetstider gör mig så fantastiskt glad. Fatta att JAG kan gå på afterwork på fredagar, att JAG kommer att vara ledig hela lördag och söndag varje helg, att JAG kan sitta på en stor uteservering och ta ett glas rosé när sommaren närmar sig...


Ett steg åt rätt riktning

JAA! Jag lämnar restaurangbranschen. No more servitris for me. Inget mera spring, slit och pass-upp på otacksamma människor (inte alla så klart, men tyvärr alldeles för många). SÅ SKÖNT! Som ni kanske redan listat ut så fick jag jobbet som försäljare. Eller ja, försäljare är det väl inte direkt. Jag blir mötesbokare som det så fint heter. Jag startar i botten, men har stor chans att utvecklas och gå vidare inom företaget. Jag kommer slita röven av mig. Jag kommer att bli bäst. No questions asked.

Hej då 12-timmarspass. Hej då sena kvällar. Hej då jobb på helger. Från och med nu ska jag försöka få lite rutin på mitt liv. Jag känner att det är dags för det nu.

Men ÖH!

Nej, nu får det bannemej ta och hända någonting här i bloggen! Har hänt så mycket på senaste tiden att OM jag hade uppdaterat er om det hade jag legat i topp på mest aktiva. Tyvärr så har jag istället legat på latsidan...

Arbetslös och numera bosatt i Stockholm, så ser situationen ut. Men utan jobb kommer jag inte vara särskilt länge känner jag, har fått komma på intervju till i princip alla jobb jag sökt (tre intervjuer än så länge på en vecka) och jag provjobbar just nu på en restaurang i Gamla Stan. Känner dock att restaurangen är aningens för fin för min smak, serverar ju hellre öl än vin liksom. Men folket är vänliga så vi får se!

Var på min tredje intervju idag. Ett jobb som försäljare. Försöker byta riktning och komma ifrån servitrisyrket, så jag hoppas att jag gjorde bra ifrån mig och att jag får en chans här.

Ikväll är det dags för mitt andra pass i Old Town. Jag uppdaterar er mer i morgon. Ciao!

RSS 2.0