Neon + spikes

Bara för att de är så förjäkla snygga!
| tumblr |

Svensk sommar

Idag känns det riktigt tungt att behöva jobba. Solen gassar och termometern visar 28 grader. Och då ska man behöva stå inomhus i reakaos mellan 11 och 18.
 
Jag hoppas innerligt att detta väder håller i sig i en sådär tre veckor till. Lagom så att vi kan få njuta av värmen under semestern. Håll tummarna för mig, okej?

HOT PUNCH

Jag får lägga alla högklackade drömskor åt sidan ett tag. Mina stackars fötter klarar inte ens av en femcentimetersklack under en dag på stan längre. Nej, nu är det dags att tänka bekvämt.
Nike Free Run +3 fick bli min räddning. And how I love them ♥

Nashi Argan

Nashi Argan är en blandning av dyrbara naturliga grunder av organiskt ursprung (certifierad arganolja och linfröolja ) som reparerar , ger näring och glans på en och samma gång. Passar för alla typer av hår.
 
Äntligen fick jag tummen ur och beställde hem min alldeles egna Nashi Argan oil. Jag fick ett prov på denna senast när jag köpte andra hårvårdsprodukter och jäklar i min själ vilket litet mirakel det visade sig vara! 
 
Jag beställde hem Nashi Argan oil från baressoshop.se. Denna sida rekommenderas starkt! De är bra mycket billigare än många andra sidor och jag fick dessutom hem produkten snabbare än snabbast. Alla tummar upp!

Materialist, javisst

Den här bloggen har visst blivit lite utav en digital önskelista, fylld med prylar som jag gärna haft i min ägo. Materialist, javisst. Men saken är den att det inte finns särskilt mycket annat att skriva om just nu. Jag jobbar fem dagar i veckan och de övriga två går åt till att vila upp sig inför nästa jobbdag. Därav finns det inga roliga uppdateringar att förse er med, som ni förstår.
 
Om två veckor däremot så går jag på semester. En och en halv vecka har jag fått ledigt i mitten av augusti och då bär det givetvis av ner till kusten. Måndagsklubben, Liseberg och middag på Salt är några saker som ska hinnas med att göra. LÄNGTAR!

LINDEX

Hade mer än gärna burit denna kompletta outfit från Lindex någon dag. Kompletterad med dessa skor på fossingarna. Och ett gäng armband. Good to go!

Monokini

Läste det här inlägget och blev mer sugen på att kasta bikinin och köpa baddräkt än någonsin tidigare!
Eller åtminstone en monokini som denna ovan.

Daytime jammies

Sprang på de här pyjamas-liknande byxorna inne på H&M Trend tidigare idag. Provade och de satt som en smäck! Skönare byxor får man leta länge efter. Blev dock inget köp då min kloke pojkvän övertalade mig att trenden snart är över och att dem antagligen inte är värda pengarna. Förmodligen har han rätt. Men vad sjutton, tänker jag, jag bestämmer väl själv när trenden är över för mig! Och nu har byxorna i hemlighet lagts till på min önskelista...

Pointy white

 
 
Nu finns äntligen de omtalade spetsiga kilklackarna att köpa på H&M's hemsida! Jag vill, jag vill, jag vill....

Några få frågor jag ställer mig på jobbet....

- varför behöver folk veta exakt vilka varor det är -70% på under slutrean (på skyltarna står det i vanlig ordning "up to 70%")? VAD SPELAR DET FÖR ROLL OM DET ÄR -70%? KOLLA PÅ SLUTPRISET OCH SE OM DU HAR RÅD ELLER INTE!
 
- varför ångrar sig folk i kassan när de tänkt köpa ett par skor för 49 kronor och får reda på att det inte är öppet köp på just dessa varor? FYRTIONIO KRONOR! TAKE IT OR LEAVE IT!
 
- varför är folk ens ute på shoppingtur om de bestämmer sig för att byta prislappar på skorna från till exempel 199 till 99 kronor och försöker med dåliga bortförklaringar komma undan med detta? STANNA HEMMA! NI HAR JU UPPENBARLIGEN INTE RÅD ATT HANDLA!
 
Sådär ja, då var det ute ur världen.

Skull

Haha! Det är alltid samma sak. Så fort jag skriver ett inlägg om att jag inte kommer uppdatera på ett tag så kommer jag direkt på något att skriva om. Hur som helst så älskar jag dessa slippers från Zara. Förhoppningsvis är de lika sköna som farfars gamla, väl ingångna tofflor också...

Fredagen den trettonde

Och så hade det helt plötsligt gått en vecka sedan jag uppdaterade senast. Det är ju nästan läskigt hur fort tiden går! Hur som helst så har jag inget direkt blogg-mood så här mitt i sommaren. Det finns ju så mycket annat skoj att göra. Så I'll be back when I'll be back, helt enkelt.

SABO

Älskling överraskade mig med världens finaste halsband häromdagen.
Tack ♥

Fredag

Igår hade jag en riktig skitdag på jobbet så jag är extra glad över att vara ledig idag. Dessvärre är inte vädret med mig (man kan ju inte ha tur två gånger i rad?), så någon solning blir det inte men däremot kanske en sväng på stan. Nu är det ändå "bara" cirka två månader kvar till lön och CSN. Senast jag fick ut några pengar var i maj (ett nästintill obefintligt belopp) så jäklar i min själ vad dessa kommande gröna är efterlängtade!

Love it!

Äntligen matchar vädret min lediga dag!

Höst

 
 
 
Jaa, lite knäpp är man väl om man redan börjar titta efter höstskor. Jag tar den smällen! Här är tre favoriter som jag är väldigt sugen på. Stöveln och den ljusa booten är från Zaras rea - KAP! Den mittersta booten är nyinkommen på Din Sko. Jag älskar att den är grön och inte svart! 
 

Dagens inspiration

...står Saboskirt utan att blinka för! Åh, jag skulle kunna köpa precis ALLT från deras webshop.

Tankar

Hur underbart är det inte att vakna till strålande sol och klarblå himmel så långt ögat kan nå och som tyder på att dagen kommer att se ut här ända tills solen går ner igen? UNDERBART! Och så ska man jobba... Men jag hänger inte läpp! Pengar känns viktigare än en schysst bränna just nu.

Har dock funderingar på om man ska försöka komma iväg en vecka i september någon gång. Det är både ont om tid och ont om pengar, men jag tror att det kan vara en bra investering inför hösten ändå. Jag menar, en hel sommar utan sol - hur ska man då kunna överleva en becksvart höst/vinter?

RSS 2.0