Pälsjacka

Jag var och lämnade in pälsjackan som jag fått ärva av min fina farmor för att få den omsydd idag. Jackan är hellång och har väldigt mycket volym (haha, jag bara försvann när jag satte på mig den), så jag ska få den kortad och insydd så att den sitter som en smäck!  Jag är dock lite kluven vad gäller äkta päls, men tycker att det är tråkigt att låta en så fin skapelse hänga i garderoben. Hur som helst så tycker jag att det är mer okej att återanvända en ärvd päls än att köpa en ny.

Instängd

Ööuff! Vad sjutton är det med mig? Jag är konstant trött, seg i kroppen, i huvudet och ovillig att göra någonting alls. Är det höstdepressionen som kommit redan? Näää, det kan det väl omöjligt vara då solen fortfarande håller sig uppe och temperaturen visar lagom. Jag avskyr att känna mig så här. Instängd, fast av eget val. Jag hoppas att det ger med sig snart.
Halmstad 2011

What color?

Äntligen har jag fått tummen ur och bokat tid för klipp och slingor hos frisören. Gillar inte riktigt att gå till nya frisörer, men jag fick en ganska bra känsla av salongen som jag bokat tid hos, Lyko. Nu ska jag bara bestämma mig för vad jag vill göra! Ska man gå mot brunt, rött eller guld?

I just had to...

Härifrån

Pippifåglar

Jag måste bara visa serveringsbrickan som jag fick av mamma i helgen. Mycket användbar och så älskar jag färgerna!

Första skoldagen

Ledsen att jag försvann lite men första riktigt skoldagen tog bokstavligen kol på mig! Haha, snacka om att man är lite ringrostig. Sen bidrog säkert nervositeten del också, har fortfarande inte kunnat slappna av varken under nätterna eller dagarna...

Hur som helst så har vi fått en bra översikt över hur utbildningen kommer att se ut. För er som inte vet så läser jag till Internationell InköpareStockholms Internationella Handelsskola. Detta är en yrkeshögskoleutbildning som man läser på två år, där cirka hälften av tiden består av praktik. Den teoretiska delen är delvis på engelska.

Första kurserna som vi läser är Internationell affärsjuridik (som vi läser på engelska) och Interkulturell kommunikation. Vi läser även en snabbkurs på fyra veckor i programmet Excel. Igår hade vi vår första dag som gick helt enligt schemat och började då dagen med två timmar Affärsjuridik följt av två timmar Interkulturell kommunikation och slutligen, efter två timmars lunch, ett tvåtimmarspass i Excel. Kan ni fatta att jag var trött efter det?! Herregud, tror inte att min hjärna behövt anstränga sig så mycket på länge, MEN så bra det känns!

Jag har blivit med Mac!

Ååh, idag kom min den! Min sköna, min vackra - min alldeles egna MacBook Air. Jag är fattig men glad och det duger för mig!

Going back to school

I morgon börjar jag skolan igen. Kan ni tänka er det? Det kan knappt jag, men det ska bli så sjukt roligt! Frågan är bara om mina nerver håller. Fan, jag är så nervös så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Djupa andetag bara så ska det nog gå fint. Håll tummarna för mig!

Our place

FÖRE & EFTER - HALL
Äntligen är flyttlådan utbytt mot en riktig skohylla och förvaring!
FÖRE - VARDAGSRUM

EFTER


Alltihop för 1 500 kronor. Vi vill inte lägga för mycket pengar på en tillfällig lägenhet.
Men visst blev det bra?

Skorna men stort S

Jag stirrade mig blind på dessa pjäser på Nellys hemsida för ett par dagar sedan. Var inne en gång i timmen för att titta på dem. Femtionde gången hade jag bestämt mig för att beställa hem dem. Ha-begäret var för stort för att stå emot.

Borta. Slut. Out of stock.

Varendaste storlek försvann under loppet av 60 minuter. Nu vill jag ha dem mer än någonsin. Jäkla skit.

Min helg

Herregud! Helgen bara försvann. Trots att varken jag eller mamma hade något planerat så har det inte blivit så mycket som en nanosekund över. Galet! Men fy sjutton så mycket vi har fått gjort. Lägenheten är som ny och jag är sååå nöjd! Visar bilder i morgon om jag hinner. Nu ska jag typ dö på soffan ett tag tills älsklingen kommer hem.

Kungens Kurva

Nu sticker jag iväg för att möta Mami. Tunnelbana och BUSS(!), wish me luck... Vet inte hur mycket mer jag hinner uppdatera idag, ska tillbringa varendaste sekund av dagen med bästa mamma. Ha en fin fredag allesammans!

Hårproblem

Jag är så fruktansvärt trött på mitt hår! Och så kan jag inte bestämma mig för hur jag vill ha det. Ska man fortsätta vara blond eller kanske satsa på att bli brunett igen? Usch, jag vet verkligen inte. Just nu har jag världens utväxt att ta tag i och så behöver mina torra toppar klippas en bra bit. Men jag skulle vilja göra något mer! Jag börjar tycka att den blonda nyansen som jag har nu inte passar mina övriga färger. Det ser fake ut. Så antingen måste håret dämpas eller ögonbrynen blekas. Typ så känns det. Och så skulle jag behöva en brazilian blowout/kebelo system också så frizzen lägger sig. Skit, det lär bli dyrt vid nästa frisörbesök. Tills dess att jag får råd så lever jag på Batiste Dry Schampoo som ljusar upp utväxten lite. Det duger i krig så att säga.
Hahahahahahaha! Jag fick testa torrschampot på Dennis (efter övertalning, givetvis).
Han blev gay.

18 augusti

I morgon kommer min fina mamma hit på besök. Så mysigt! Jag ska möta upp henne i Kungens Kurva där vi ska kolla i butikerna och förhoppningsvis köpa lite möbler till lägenheten. Dessutom har mamma med sig en ny soffa upp till oss! Det behövs verkligen. Mormorsoffan som vi har nu har definitivt gjort sitt...

Second Skin

Nu när det börjar bli kallt ute och man inte längre kan blotta huden så skaffar jag mig ett extra skinn.
Chansade och beställde jackan och byxorna ovan.
Det blir antingen skitbra eller kasst. Som alltid när man beställer från nätet.
Men det är värt ett försök!

I'm a fake pilot

Min syn är sämre än någonsin och det börjar bli jobbigt att vägra glasögon. Så jag letar efter någon billigt alternativ att ha så länge, tills jag bestämt mig vad jag ska göra åt mitt problem. Så! Om ni bortser från min osminkade nuna och mitt sliskiga hår så är detta är mitt förslag - vad säger ni?

Selected Femme

Men gott om plats för både dator, böcker och block är detta helt klart bästa skolväskan inför hösten.
För att inte tala om den snyggaste.

Secret Garden

Fick hem dessa två underbara dofter från Victoria's Secret.
Nu springer jag runt och luktar godis.
Finns att beställa på Beautyplanet.se till nedsatt pris just nu. Skynda att fynda!

Pollymuffins!

Kasta mig plötsligt in i rollen som hemmafru (slutar aldrig att förvånas över mig själv). Städade lägenheten, diskade och bakade muffins! Testade ett nytt recept och jäklar så gott det blev. Prova ni också!
Snabbt, enkelt och gott!
Precis lagom för mitt tålamod i köket.

Luft

Nu sååååå...
...ska det börja bloggas!

RSS 2.0