Perfect basic

Snyggaste svarta jeansen finns just nu hos ZARA för 559 kronor. Tips!


Something new and something old

Dress - Gina Tricot
Shoes - Sam Edelman
Lipstick - Make Up Store "Havana"
Nailpolish - IsaDora "Ancient Ruby"
Fake Eyelashes - ASOS

Sorry folks

Det här med att det skulle bli bättre uppdatering under julledigheten? Pfff... Ärligt talat så är idag den första dagen som jag ens plockat upp datorn från väskan. Det har varit fullspäckade dagar enda sedan vi satte oss på tåget i fredags.
 
Håret blev i alla fall bra som vanligt och julafton blev den bästa någonsin! Mer om det senare.

Farväl

Nu är det dags. Hej då, hemska utväxt!

Reminds me of a certain actor...

Men hörrni, på tal om brillor. Hur snygg blev inte Angelica Blick i sina?! 

Crazy much to do

Nej, NU behöver jag verkligen lite julledigt. Mycket att tänka på och mycket att hinna göra på kort tid har gett mig endast fem timmar per natt av sömn de senste dagarna. Jag kan knappt hålla ögonen öppna om dagarna längre! Sista dagen på jobb idag och jag har crazy much to do. Och sedan ska man hem och städa och packa resten av kvällen (och om jag känner mig själv rätt, även NATTEN) för att sedan ta tåget klockan 05.25 i morgon morgon. Snart så. Snart ska jag få ta sovmorgon till klockan 10, snart ska jag få sitta hemma framför brasan och läsa en bok en hel dag om jag så vill, snart så ska jag få träffa familj och vänner som jag längtat efter så mycket!
 
Låt denna dag gå fort!

Early Christmas Gift

Julen närmar sig med stormsteg och idag blev vi överraskande med julklappsutdelning på kontoret!
Hem gick alla anställda med en låda choklad och ett par Ravlunda. Jag är så glad! Hej då Hunter, jag är numera ägare till de snyggaste stövlarna på marknaden.

Happy (half) Birthday!

Grattis i efterskott till Messi som fyllde 6 månader igår!
Tänk att den lilla kultingen håller på att växa upp och bli en stor gris ♥

I found gold

Den lilla triangeln och ringarna från Bjørg ♥

SMARTEYES

Jag har försökt mig på det här med glasögon ett par gånger nu men det har alltid slutat likadant. Jag vantrivs och så blir det att glasögonen endast kommer till användning när INGEN kan se mig (töntigt, jag vet). Jag gav även linser en chans för en tid sedan men jag kunde aldrig vänja mig vid dem. Jobbigt att sätta i på morgonen, jobbigt att ta ur dem på kvällen och så ett evigt skav under hela dagen. Usch!
 
Så nu äntligen har jag bestämt mig för att på nytt ge mig på att bli en glasögonbärare (det kan ju faktiskt vara sjukt snyggt). Och denna gången går jag all in! Jessica, en av mina inköpsvänner som förövrigt ser smashing ut i sina femhundraelva olika glasögon, jobbar på Smarteyes och har fått mig att satsa på dem. Synundersökningen är gjord och nu ska jag bara välja ut vilka två eller tre par glasögon jag vill ha (första paret kostar 999 kr och varje adderat par halva priset!). Excited!

Today's three wishes

Acne - V Ave Shoe Repair - Lindex

Den lilla svarta

...som parfym! Nuit från Hugo Boss är inspirerad av just "Den lilla svarta" och hur den får kvinnor att känna sig. Enkel och elegant. Den luktar helt fantastiskt och för er som inte köpt julklapp till flickvännen, bästa kompisen eller mamma så är denna ett säkert kort! Jag kommer själv att slå till så fort jag har 529 kronor över...

Julklappsjakt!

Igår tog jag ledigt från jobbet och ägnade dagen åt att trängas med resten av Stockholms invånare på stan i julklappsjakten. Jag slutar aldrig att förundras över hur många det faktiskt är som är ute i sista minuten precis som jag.
 
Som tur är så gick min lilla shoppingrunda oväntat bra och jag hann inte ens tröttna innan jag kände mig klar (och nöjd) och var redo att gå hem. Så skönt! Jag fick till och med lite mersmak av att springa mellan alla affärer och komma ut med fulla påsar. Tänk när man börjar tjäna pengar och man kan få unna sig det någon gång i månaden!
 
Nu är det bara att vänta in julen. På fredag åker vi äntligen! ♥
 

Decisions, decisions...

Åh, dessa beslut som måste tas hela tiden! Beslut som troligtvis kommer att ha stor inverkan på livet så småningom. Jag blir knäpp! Man kanske borde lämna det åt slumpen. Fråga the Magic 8 Ball, kasta en tärning eller välja ett kort ur leken. Nej, det hade mina nerver inte klarat av. Kan man någonsin veta i förväg om man väljer rätt eller fel? Självklart inte. Magkänsla har jag hört talas om, men jag vet inte om jag lyckdes få någon sådan med mig i livet.
 
Usch, jag som inte ens kan välja mellan äpplen och päron på Ica...

Hårfix

ÄNTLIGEN har jag bokat tid för klipp och sling! Mitt hår ser bedrövligt ut. Som vanligt så passar jag på att fixa frillan när jag åker ner till Halmstad. Ingen annan salong har hittills lyckts slå resultatet som jag får där. Therese L på Salong Eurostop (jag vet, av alla ställen liksom?!) gör alltid ett fantastisk jobb med mitt barr!
 
fredag blir jag en ny människa!

Mission

I onsdags var jag i Barkarby på inköpsuppdrag åt jobbet (läs praktiken). Nya kontorsprylar skulle införskaffas då vi saknar en hel del väsentligheter på det nya kontoret fortfarande. Efter en snabb sväng på IKEA (jag är fortfarande förvånad över hur smidigt allt gick), så passade jag och Dennis (medtvingad qsom bärhjälp) på att springa över till Acnes outlet. Det skulle jag inte ha gjort. Vet ni hur frustrerande det känns att vara i en butik med upp till 70% reducerade priser och ÄNDÅ inte ha råd att köpa någonting? Gaaaah, det var HEMSKT! Och så hittade jag ju dessutom en himla massa saker som jag vill ha. Bland annat klänningen ovan som potentiell nyårsklänning. Typiskt...

"Wearing summer items in December"

Precis som rubriken lyder så handlar den här outfiten om att få användning av sommarplagg året om. En tunn, transparant sommarklänning över ett par tjocka ulltights (jag brukar verkligen HATA tights under klänningar, men detta älskar jag!), en tjock stickad tröja över det och ett par öppna sandaler på fötterna (mindre bra nu i all snö dock, men vill man vara fin så får man lida pin). Jag hade då inte tackat nej!
 
Både bilderna och idén har jag snott från LOVE AESTHETICS ♥
 

Livet

Ledsen över att det bara bloggas om saker som jag vill ha och saker som jag inspireras av just nu. Allmänt opersonliga inlägg. Problemet är att det inte händer särskilt mycket intressant i mitt liv just nu. Jag jobbar varje dag (är inne på tredje veckan i rad nu) och utöver det så tillbringar jag bara tid med vovven (och Dennis när han är ledig så klart). Så nja, jag känner inte att det är jätteroligt bloggmaterial helt enkelt och därför får bloggen agera önske-/komihåglista ett tag.
 
Den 21 december tar jag tåget mot Gislaved och Halmstad. Då finns det förhoppningsvis lite roligare saker att skriva om i bloggen också (om det finns tid).

Lollidrop

Fastnade för denna väska i förra veckan. Nu är den på rea. Ödet?

Crazy Beautiful

Her-re-gud. Dessa bilder. Fantastiska. Underbara. Får mig att vilja bleka brynen, klippa håret kort, smeta in mig i målarfärg, tatuera mig, måla läpparna lila och uppdatera min smyckessamling. Wow.
 

Candy

1. 2. 3. 4.

Inspo

Två sådär perfekt snygg-slappa outfits presenterade av Caroline. Copy-paste!

Friday I'm in love

Älskar när veckorna går snabbt. Fredag igen!

You did good, Gala Gonzales

Find it here.

Can you tell the difference between fake and real?

Dog lite när jag såg att Therese unnat sig drömbootsen från Burberry. Dog lite till när jag hittade kopian på Modekungen... JA, TACK!

Christmas Manicure

MÅSTE testa detta!

Albatross Orgasm

Jag vill så gärna bara trycka på knappen så att dessa två produkter blir mina! Dessvärre hade inte betalningen gått igenom så som det ser ut nu. Hur i hela världen ska jag klara ut den här julen?

On my wish list


Headquarter

Idag flyttade Stutterheim in i sina nya kontorslokaler och jag fullkomligt älskar det! Det är en liten gård med tre hus som vi ska dela med Pärlans (en liten butik på Söder som gör egen gammaldags kola - omöjligt att sluta äta). Det går inte ens beskriva hur mysigt det kommer att bli! Dessutom får Messi följa med och hänga med oss. Det blir bara inte bättre.
 
Bilden har jag lånat härifrån.

We Wish You a Melancholic Christmas

En svart julbock i Stutterheims skyltfönster, så klart!
 
Ännu en jobbhelg i Regn-butiken avklarad! Det är dessvärre inte jättemycket trafik i butiken nu när snön och kylan kommit till Stockholm, men förhoppningsvis kommer vi sälja en hel del julklappar så småningom i alla fall. Kom förbi och säg hej om ni har vägarna förbi vettja!

Första December

Första december. Det snöar, det är kallt och jag är glad. Hösten har sprungit förbi snabbare än någonsin och jag har inte ens haft tid att tänka deppiga tankar. Hurra!

RSS 2.0