Satan i Gatan


Jag vet att alla redan skrivit det; men fy sjutton vad bra Veronica Maggios nya album är!
Att hon dessutom använt ett av mina favorituttryck som titel gör ju inte saken sämre.


Gärna påsk minst 5 gånger om året

Som ni kanske märkt så har det inte varit jättebra uppdatering här i helgen. Jag kan säga så mycket som att jag inte ens tittat på en dator sedan i torsdags typ. Påskhelgen hemma var helt fantastisk och det fanns inte en stund över till annat än vänner att träffa och platser att besöka. Började ju som sagt långledigheten i Gislaved där jag fick umgås med mamma och lillasyster i två dagar innan jag drog ner till Halmstad. Hann med ett snabbt besök på Gekås innan dess också, måste passa på när man är i närheten. I Halmstad blev det grillkväll i stugan första kvällen tillsammans med pappa. Söndagen började med frukost inne i stan, därefter drinkprovning på Zigges och sedan utgång. Det var så himla mysigt att träffa alla igen! Hade gärna haft semester en vecka till...

Med en påse från Telia i handen...

Tänkte att jag skulle gå inom Telia efter jobbet för att få en chans att titta och känna lite på den vita skönheten. Givetvis hade de inget visningsex. Så plötsligt var jag med iphone! Vad hände där liksom?

Ska jag?


telia.se


Bara minuter kvar

Nedräkningen har börjat. En timme kvar på jobbet och sedan väntar hemfärd! Jag har som vanligt packat med mig alldeles för mycket som jag anser att jag verkligen måste ha med mig. Jag hoppas bara att allt går in i bilen. Bagaget helst. Att dela baksäte med väskor och annan packning i 5 timmar lockar inte...

Kan det inte vara imorgon idag?

I morgon åker jag hem över långhelgen. Första stopp i Gislaved för att hälsa på familjen och sedan vidare till Halmstad för grillning och utgång. Längtar!

Feel Good



Tjolahopp!

Aah! Våren har äntligen kommit till Stockholm på riktigt. Det är tunn jacka och glajjer som gäller redan på morgonen. Så underbart!

Födelsedagsfirande

Jag får be om ursäkt för dåligt uppdaterande i helgen. Men det har varit fullt upp och jag har liksom inte haft så mycket tid över.

I fredags kom Ana hit och även en nära vän till Dennis. Så det blev lite att äta och dricka på kvällen där innan det var sovdags. På lördagen tog vi oss upp tidigt för en heldag på stan i det helt underbara vädret. Strålande sol och varmt. Efter ett misslyckat försök att hitta något att ha på sig inför kvällen gick vi hem för en snabb dusch och för att svida om till lite tjusigare kläder. Taxi till Supper för en helt fantastiskt trevlig middag med mycket skratt och goda drinkar och sedan vidare för barhäng. På söndagen blev det en tvåtimmars promenad utmed vattnet och glass i solen.

Tack allesammans! Bästa helgen på länge.

Una è troppo poco, due sono tante

Jag tror inte att det är någon som missat att H&M:s Conscious Collection släpptes idag. Till skillnad från mer än cirka 80% av Stockholm befolkning så jobbar jag och kunde inte stå och köa utanför portarna i morse. Skickade ut pojkvännen vid tolvtiden och trodde att jag skulle ha en chans att få tag på något. Jag hade fel.

Efter jobbet drog jag själv en vända i stan. Gick in på vartenda H&M och fick se samma sak överallt; en liten hög av något som en gång stått levande och vackert innanför glasdörrarna. Något som alla ville ha. Men numera en grå hög. Något dött. Ett kadaver efter att gamarna varit där och tagit allt av värde. Naturens gång, i dagens samhälle.

Fem av fem möjliga

Jag säger bara WOW! Vilken jäkla upplevelse. Så sjukt roligt det var. Inget juckande, inget smetande (förutom min goa handsvett på stången dårå) och absolut ingenting som kändes obekvämt. Tvärt om skulle jag vilja säga. Jag har nog aldrig känt mig så sexig, smidig och kvinnlig på en gång tror jag. Tummen upp!

P.S. Jag blev faktistk lite åksjuk framåt slutet av allt snurrande. Haha!
Så jag måste nog varna där om ni är känsliga.

Hotpants and Heels?

Ikväll är det dags för poledance som jag nämnde för ett litet tag sedan. Jag är så sjukt peppad! Ger er en utvärdering när jag är hemma igen.

I can see my floor

Galgar till garderoben känns ju som ett ständigt problem. Antingen är de fula eller också så är de dyrare än kläderna som ska hänga på. Jag har dock ett tips som jag tänkte dela med mig av.
Först ut är dessa från Claes Ohlsson.
Väldigt basic, men samtidigt stilrena och multifunktionella.
49 kr för 8 stycken
Bästa budgettipset är dessa stålgalgar som finns att köpa hos närmsta kemtvätt!
Perfekta att hänga klänningar och lite tunnare plagg på.
Jag gav 2 kr/st för mina.

Hoppas att detta kan vara till hjälp för er vars kläder ständigt lyckas hamna i en hög på golvet...

Vi Peratar Inte Esvenska


Hallå, ge mig en full version!


Morange

Kom ganska nyligen hem från en runda på stan. Gud, vad jag älskar att det finns internetshopping dagar som denna då det bara kryllar av folk. Fick i vilket fall som helst med mig ett läppstift hem som jag säkert aldrig kommer att använda. Ha! Men fint är det i alla fall.
Mac "Morange"

Acne Jeans

Mina jeans har en tendens att gå sönder, oftast genom att det blir ett stort hål mellan benen på dem (?!). Så jag kände att det var dags att fylla på lagret och klickade precis hem dessa båda från Acne Outlet. Modellen "KEX" med precis lagom hög midja och slimmade ben tycker jag är helt perfekta som basjeans (dessutom blir röven helt fabulous i dem). 650 kronor styck fick jag ge och det tycker jag var ganska överkomligt!
"KEX TAKE" & "KEX PROUD"

The Things We All Do

Klicka på bilden

NAKET


Holy bleach and white

Acne, KG and Straw Studios

För att jag kan

Programmet som vi jobbar i ligger nere så man skulle kunna säga att jag får betalt för att skriva det här blogginlägget. Och för att checka utbudet på hm.com, kolla mailen, titta på roliga youtube-klipp, pilla mig i naveln och dricka kaffe. Så tycker jag att det alltid borde vara. För då hade jag varit rik.

Hur sugen blev man inte på att färga håret nu då?!

Bloggen hittar ni här.

Straw Studios

Hur fin blir inte denna handgjorda oversizade clutch till sommaren?

från Straw Studios

Ooh la la

En schysst uteservering och den här på högsta volym tack!


En sjuk grej

Det hela började igår när jag var på väg till jobbet och hittade en tjuga på vägen. Man blir ju alltid lite sådär misstänksam, men snål smålänning som man är så plockade jag givetvis upp lilla lappen och stoppade den kvickt i fickan. En tanke for igenom mitt huvud innan jag återgick till musiken: "tänk om det hade varit en 500-lapp istället, varför kunde det inte varit det?".

Idag gick jag till jobbet som vanligt och tror ni inte att på precis samma ställe, vid precis samma tid hittar jag just en femhundring! Hur sjukt är inte det?!

Jag bad om två femhundringar till imorgon. Är det för mycket att hoppas på?







Lyckorus!

Idag vill jag säga att det faktiskt är årets första riktiga vårdag! Himlen är klarblå och solen skiner inte bara utan den värmer också. Dags att damma av skinnjackan kanske? Ååh, jag är så glad!

Framtiden

Hitintills har jag mest levt för stunden. Kört bananskalet. Man hamnar alltid någonstans tillslut. Och det har ju funkat rätt bra. Allting löser sig. Men bara de senaste dagarna har jag börjat fundera på om man kanske borde ge "ödet" (som jag skulle vilja kalla det) lite hjälp på traven. Vinkla bananskalet åt rätt riktning. Jag vet ju vad jag vill. Eller, vet jag verkligen? Det är kanske där felet ligger. Att jag inte vet. Att jag hoppas på att bananskalet ska välja åt mig. Så att jag slipper ta beslut. Beslutsångest. För tänk om jag väljer fel. Kommer jag någonsin att kunna förlåta mig själv?

Så fyller jag 25. 30 bast. Och bananskalet har inte gjort sitt jobb. Framtida barn är påtänkta och lägenheten utbytt mot hus. Ja, jag har råd. Jag har ju jobbat hela vägen. Men med något som jag tycker om? Nej. Något som jag verkligen vill? Nej. Jag kommer att undvika frågan, men lyckas den ändå ta sig fram så kommer det inte kunna förnekas att jag låter exakt som hon i SJ-reklamen:

Vad jobbar du med då?

Jaa, nee men asså, det rullar på. Japp, så att eee...

Det är nog dags att ta tag i det här. Lägga bananskalet där jag vill ha det. In fact, så har jag redan hittat en del intressanta alternativ...

Ge mig...

...jackan från Gestuz...
...bältet (!)

Bilder från AngelicaBlick och pixiemarket

RSS 2.0