Drömboendet

Jag hittade den perfekta lägenheten. Och jag blev kär. Ljust och vitt, högt i tak, öppet och luftigt med stora rundade fönster. Plats för matbord med sex platser och stor soffa i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, separat sovrum och fräscht, rymligt badrum. Den hade ALLT! Priset var rimligt och ändå låg lägenheten centralt. VARFÖR HAR MAN INTE FIXAT LÅNELÖFTE NÄR EN SÅDAN LÄGENHET FINNS ATT TILLGÅ?! Nu är lägenheten borta och alla andra lägenheter är skit i jämförelse. Åååh, jag dööööööööör...

Tyvärr så finns inte bilderna på lägenheten längre ute på nätet,
så fick ta denna minimala som fanns under 'mina senaste objekt' på Hemnet.

But you get the point, right?

Rastlös

Jag är i behov av en förändring. Jag vill flytta, jag vill klippa håret, jag vill skaffa en tatuering, jag vill testa på ett nytt jobb, jag vill sälja av hela min garderob för att sedan fylla en ny. Jag vill, jag vill, jag vill! Rastlösheten är olidlig och jag vill att allt ska ske under en natt, typ. What to do?
Kapa håret á la Tromsö 2008?

Och hur bra är inte det här då?


No need to wake me up when September ends. You see, I was never asleep.

Är det bara jag, eller går inte tiden otroligt fort? September bara försvann! Nu är det knappt 3 månader kvar till jul. Sjukt.

Jag måste be om ursäkt för mitt otroligt dåliga bloggande, men som skolan har sett ut de senaste veckorna så finns knappt en sekund över till något annat än skolarbete. Lite trist. Får man redan säga att man längtar till juluppehållet?

För att ge er en kort uppdatering på vad som hänt de senaste dagarna så kan jag berätta att jag var och tog sista påfyllningssprutan för minst 30 års skydd mot Hepatit A och B idag. Äntligen! Har alltid glömt bort den där sista sprutan som ska tas ett halvår efter de två första, så det har blivit onödigt dyrt för mig när jag åkt utomlands de senaste gångerna. Dessutom har de gjort fel tidigare så jag har fått lite för många sprutor av det ena (typiskt), så tydligen så är jag nu skyddad till förbannelse. Skönt att veta, eller nåt.

Var även och tittade till min päls hos körsnären och WOW säger jag bara! Vilken förvandling det har blivit bara när de kapat den! Nu ska den bara sys in lite i "armhålorna" så kommer den att sitta som en smäck sen. Längtar tills den blir klar!

Jag har även fått hem både sminket från E.L.F och plattången från Ghd så jag tänkte köra en recenssion på produkterna så fort jag får tillfälle. Sounds good, huh?

Purple Indulgence

Min plattång sjunger på sista versen. As a matter of fact så har den nog gjort det ett bra tag. En Ghd har länge stått överst på önskelistan, men det saftiga priset har gjort att jag skjutit på att införskaffa någon. Men så fick jag ett tips av min fina vän om sidan brandflatirons.com där de säljer plattänger av kända märken till helt galet låga priser! Det kostar dessutom ingenting i frakt, däremot så får man kanske räkna med att betala moms och tull när varan skickas till Sverige.

Jag lade en beställning på den här modellen som blir din för cirka 500 kronor (vanligtvis kostar denna plattång strax över 2 000 kronor!). I'm happy!

Mot skogen!

Sitter nu på tåget mot Alvesta. Där ska jag byta till tåg mot Gnosjö och slutligen buss därifrån till Gislaved. Tänk att det tar lika lång tid från Stockholm till Gislaved som att åka halvvägs till Thailand. Ååh, detta avlånga land! Förhoppningsvis kan jag i alla fall få lite plugg gjort under tiden.

E.L.F

Jag är inne i den där perioden som är typisk för denna tiden på året. Perioden då man känner sig så där fruktansvärt dassig! Håret beter sig lite som det vill och växlar mellan fett och torrt var och varannan dag, färgen är inte heller bra. Sminket passar inte längre då hyn är lika blek som en babysjärt och i desperata försök att få tillbaka lite av sommarens solkyssta look ser man mest ut som att man har tryckt ansiktet i en chokladtårta. Fail.

Med den tajta budget man lever på som student finns det ingen chans att besöka frisören en gång i månaden eller att förnya hela sminkväskan, så jag har försökt lösa detta så gott som det går.

För hårets del har jag tänkt prova Revlons Nutri Color Creme - en inpackning som ska ta fram färgpigmenten i håret, samtidigt som den ger näring. Denna produkt färgar alltså inte håret, utan ger endast resutat på redan färgat hår. Jag har inte testat denna innan, men det har fått mycket bra kritik. Pris mellan 150-200 kronor.

Vad gäller sminket har jag lagt en beställning hos budgetmärket E.L.F och väntar med spänning på att få hem och testa deras produkter. Priserna ligger mellan 15-60 kronor för en produkt. Jag beställde 8 produkter och betalar strax under 300 kronor inklusive frakt. Sjukt!

Jag får väl återkomma med en recension framöver.

Update

Åååååh, P-A-N-I-K-E-N! Hur i hela världen ska jag hinna med allt i skolan? Nej, den frågan förblir obesvarad, för jag vet då inte.

Men nu har jag i varje fall unnat mig en resa hem till Småland (trots att jag egentligen inte alls har tid), för att hjälpa mamma att flytta. Som jag ser fram emot det! Jag tar tåget i morgon vid 9 och stannar till söndag. Jag tror att det är nyttigt för mig att komma iväg lite, då skolan har tagit upp 99,9% av min vakna tid sedan jag började...

Kurt Geiger

Kurt Geiger har äntligen vidgat sin webshop och skeppar nu till över än 45 länder!
Wihoo!

Nu kör vi


RSS 2.0