Slappesöndag

Gick upp vid ett-tiden, åt frukost som om det vore min sista måltid i livet, duschade och gjorde mig iordning. Halv fem klev jag utanför dörren för att göra några ärenden och nu väntar jag på att klockan ska bli sju så jag kan möta upp resten av gänget på Bulls. Ska fira Lie genom att käka på Fridolfs och därefter köra en runda bowling på B&B.

En bra söndag.


Lördagsmys?

Skönt att man har åtminstone två trogna läsare som är glada att man är tillbaka. Haha!

Vaknade precis från mina antagligen otroligt välbehövda halvtimma på soffan. Känner mig som en ny människa. Halleluja för det.

Nehe, mina kära! Känner att jag fortfarande svamlar lite efter mitt korta besök i drömmarnas land. Ville egentligen bara posta ett litet inlägg för att försöka göra det här med bloggandet till daglig rutin. Well. Two done, so many more to go. Vi får se helt enkelt.

Nu sticker jag till jobbet. Håller tummarna för att halmstadborna fick en saftig lön i torsdags som vi kan få hjälpa dem att göra av med. 


Nej, nu j*vlar!

Efter ett flertal önskemål (tro det eller ej), i brist på fritidssysslor och efter ett visst sug att få skriva av mig ones in a while, har jag nu bestämt mig för att ge bloggandet en ny chans. Höstdepressionen lider mot sitt slut, våren är på väg och jag försöker sakta men säkert förändra vissa saker i mitt liv - inget mer degande i soffan, mindre småätande, cola is finito, kaffe har jag minskat drastiskt och redbull är historia. Jag har lagt upp schema för regelbunden träning och, hör och häpna, jag håller även på att lära mig laga mat. Craaazy...

Jag lägger härmed till bloggandet som en rutin i min "nya" levnadsstandard. Puh! Prestationsångesten ökar.





Och ja! Bilder från Thailand kommer när jag får för mig att åka till Gislaved och hämta dem. Det kan med andra ord dröja ett tag...

RSS 2.0