Kusindag

Gårdagen var så jädra kul! Och intressant också för den delen. Fick en massa bra tips och inspiration inför valet av praktikplats. Rörde om ordentligt i huvudet på en. Middagen var kalas och sedan blev det utgång och dans.

Idag är man lagom seg i huvudet men jag har ändå en spännande dag framför mig. Ska snart möta upp Jannie för att gå på något event på skönhetssalongen Shine. Därefter åker jag ut till Märsta för att tillbringa kvällen tillsammans med fina Nina!

Tre saker:

♥ Jag hoppas att denna tentan var den svåraste i år. För första gången i mitt liv kan     jag säga att jag nöjer mig med ett G.

♥ P-lisor på segways är det mycket svårt att se allvarligt på.

♥ Det pågår filminspelning på vår gata. Jag hoppas att jag blir med på ett hörn.


Nu är det brådis med att hinna käka och göra sig i ordning innan middagen!

Wang and Jacobs

Tänkte förresten tipsa om att members.com kör ett erbjudande med 60 % rabatt på exklusiva märkesväskor på måndag klockan 12. Märken som kommer dyka upp är bland annat Alexander Wang och Marc Jacobs. Vill ni vara med att ta del av erbjudandet? Skriv er mailadress i kommerntarsfältet så skickar jag en invite och ni får 50 kronor att handla för!

Trevligheter

Det blir en heldag på skolan i morgon. Börjar dagen med tenta 9 till 12, sedan lunchpaus fram till tre då vi ska tillbaka till skolan för att träffa och intervjua tvåorna angående deras praktikplatser. Därefter blir det middag tillsammans och möjligtvis någon slags utgång. Trevligt!

Dinsko

Jag har gått och kärat ner mig i dessa två par skor. Jag tror att det blir ett köp av de svarta i morgon kanske. Känner att jag överanvänt mina ankleboots på senaste tiden, så hade inte skadat med ett par nya och fräscha.
Dinsko

Mysse

Död åt tentaplugg känner jag just nu. Varför fastnar det inte bara efter att man läst det en gång?

På tal om något annat så börjar det bli riktigt jädra kallt ute nu. Var tvungen att köpa en mössa på vägen hem från skolan så att mina öron inte skulle frysa till is och trilla av. Jättefin är den! Ljusrosa och mysig.

Grönt är skönt

Utan att avsluta tidigare projekt, börjar jag nu med ett nytt.
En halsduk kommer ju faktiskt att behövas snarast.

Christmas red

Depressionen övergår i söndagsångest och i morgon rullar allt på som vanligt igen. Lika bra det.
Målade naglarna i djuprött, något som påminner mig om julen.
Lycka varje gång jag ser mina händer.

Panto-3

Köpte detta kosttilskott idag då jag läst och hört mycket gott om det. Panto-3 ska ge ökad blodcirkulation och näringstillförsel vid roten vilket ska resultera i ett friskare och vackrare hår! Låter för bra för att vara sant men jag är villig att ge det en chans. Mitt hår trivs nämligen inte alls på vintern. Det blir torrt, glanslöst och tappar helt sin volym. Så, what to loose, tänker jag?

Den årliga depressionen

Är inne i min typiska mini-depression för året. Usch. Alltid vid den här tiden, mittemellan tidig höst och vinter, när det inte gör annat än regnar, är mörkt, rått och kallt. Den fina höstperioden är över och vintern känns alldeles för långt borta. Faaaaaan, så deppigt! Kommer på mig själv med att sitta inne och tjura fastän jag egentligen vill ut, men har samtidigt ingen ork eller lust att göra någonting. Stackars Dennis som får dras med mig nu, gnällandes och klagandes över saker som ingen annan än jag själv kan göra någonting åt. Allting känns jobbigt och nästintill omöjligt. Jag får spader! Hoppas innerligt att denna obehagliga känsla går över fortast möjligt.

Dagmar

Denna fina kappa (i svart) från Dagmar är på väg hem till mig! Åh, jag är så lycklig.

Page

Jag känner att det är dags för en sväng till frisören snart igen. Utväxten är alldeles för snabb tillbaka. Önskefrillan just nu ser ut så här:
källa
vi får väl se vad som går att göra med barret helt enkelt!

Lancome Genifique

Fick ett prov av denna ansiktskräm när jag handlade på Kicks senast. Älskar prover! Så här står det om produkten:


"Génifique Creme är hemligheten för en ung och fin hy! Lancôme Génifique Creme är en lyxig kräm med aktiva ingredienser som mjukgör huden och motverkar och tar bort fina linjer. Denna Lancôme dagkräm ger energi åt huden och tar bort glåmighet. Génifique Creme gör att huden ser fräschare ut i ett kick!"

Jag vet inte om det bara är inbillning, men produkten verkar faktiskt fungera och hyn känns len som sammet. Fick dock en chock när jag kollade upp priset. Att behöva punga ut 850 spänn för en ansiktskräm på 50 ml, motsvarande de 50 kronor som jag lägger idag känns inte helt okej tyvärr... Men ett hett tips till alla er med feta plånböcker i alla fall!

Gestuz

När jag var på Nellys outlet i somras hittade jag en skjorta, men var för snål för att köpa den. Detta har jag sedan dess ångrat bittert då jag funnit många tillfällen då den skulle passa perfekt. Så gissa om jag blev glad när jag hittade samma skjorta på members.com med 60% rabatt! Behövde inte tänka många sekunder innan den låg i varukorgen på väg hem till mig.

Skjorta i silke från Gestuz, 519 kronor

Members.com är en sida där medlemmarna får ta del av exklusiva kampanjer på kläder, skor, elektriska prylar m.m. För ett tag sedan hade de till exempel -30% på iPads! Det kostar ingenting att bli medlem, du får mail cirka en gång i veckan om nya och kommande erbjudanden, och om du får en invite får du dessutom 50 kronor att handla för.
Lägg en kommentar till detta inlägg med din mailadress om du vill bli en member, så skickar jag en invite till dig!

Och så kom hösten...

Plötsligt kom hösten på riktigt, med regn och rusk och kalla morgonar, och här står jag i tunn vårjacka och stelfrusna fingrar. What to do? Jag tror att det får bli en runda på stan efter välbehövda grejer...

In på bara skinnet

Går tentan bra i morgon så får jag belöna mig själv med den här.
Måtte jag göra bra ifrån mig!
20% på alla parymer på kicks

Gissa vem som ska på Rihanna i november?!


Oxblood

Jag vill ha dessa!
Dessvärre finns dem inte i butik och jag vet inte om jag vågar beställa på nätet. Dilemma!

I wanted space print. This is the closest I ever got.

Jag syr någonting. Vad det blir får ni se när jag är klar!

RSS 2.0