Pattaya

Imorgon har vi bestamt oss for att dra vidare. Vi ar nog bade lite trotta pa att inte gora nagonting nu. Ata, sola, sova. Pa repeat. Sa har vi haft det i lite over en vecka nu. Det racker. Kande till och med att jag var lite trott pa solen idag. Det ar inte vanligt for att vara jag.

Men nu ska det nog bli liv i luckan! Det kliar lite i shoppingfingrarna maste jag saga. Resten av resan ar nu planerad och bestamd. Vi kommer att stanna i Pattaya i atta natter, darefter aker vi till Bangkok (tillbaka till Le Fenix och Nest, wiho!), for att fira Dennis fodelsedag den 23 december och darefter julafton. Den 25 ar det ENDAST shopping som star pa schemat, innan vi maste vara pa flygplatsen runt atta pa kvallen. Planet lyfter nagon gang runt midnatt.

Men! Flera dagar kvar tills dess och den sista pa Koh Samet idag. Bast att ta vara pa den.

Kommentarer
Postat av: kian

Malin/Dennis

Åk ut till Jomtien Beach! Mkt softare o renare än P

Efter skarpa vänsterkurvan när ni kommer in i J är det ca 250 m till Den enda parasollkillen som har en fyrkantig STOR isbox vid sina solstolar o parasoll, honom kallar vi Ragnar o är en superfixare, som har alla de lokala restaurangernas menyer o slänger sig på sin moppe o hämtar vad man än pekar ut!

2010-12-14 @ 22:17:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0