10 saker man kan göra när det regnar

1. Skriva ut en bild på en vacker sommardag i BIG SIZE och klistra upp över hela fönstret. Tada!

2. Sätta på sig de allra somrigaste kläderna man äger och totalignorera att det faktiskt regnar ute. Dock inte för länge då risken finns att man drar på sig världens förkylning.

3. Sätta på Roger Pontare på högsta volym och dansa regndansen i hopp om att förvilla vädret och få det att tro att det ska vara sol (för vädret tycker om att leka tvärtom-leken har jag märkt).

4. Ställa sig på torget med en ukulele i händerna och en ill-gul sydväst på huvudet och sjunga "Regnet det bara öser ner" för full hals, i hopp om att dra in lite cash.

5. Dra ner till beachen (om man har någon i närheten, annars funkar allmän badplats, typ båraryd, lika bra), fälla upp sitt solparasoll och i ren frustration lägga sig halvnaken och steka. Man vet ju att tjatar man tillräckligt mycket så får man till slut som man vill. Eller? 

6. Följa Di Levas levnadssätt och ställa sig rakt upp och ner mitt på gatan i regnet och bli helad av vattnet från Gud. Känner man för det så kan man även passa på att döpa om sig själv till något vackert.

7. Skippa att slösa vatten hemma! Ställ ut en hink så du får dricksvatten, ta med lite tvål och schampo och ta en snabbdusch under takrännan och släng ut all disk i trägården, tillsammans med lite Yes. Spara både tid och pengar!

8. Ta en promenad och räkna hur många maskar man ser på vägen. Jag såg totalt 24 stycken.

9. Ta ut cykeln och varje gång man ser en vattenpöl trampar man på som sjutton för att sedan när man åker igenom pölen, dra upp benen så högt man kan och skrika "Tsunaaamiiiiii!"

10. Sist men inte minst. Boka en sistaminuten-biljett till varmare breddgrader. Ta på sig bikinin/badbyxorna, snorkeln, simfötterna, ta badringen runt magen och gå ett segervarv i stan för att sedan sätta sig på flyget och leva loppan i 40 graders värme i minst en månad.

Kommentarer
Postat av: madde

jag gillade det sista förslaget, fast just nu har vi bara sol sol och sooool i tromsö! ;)(fast det är klart, några 40 grader kommer vi ju inte upp i)

2009-05-08 @ 08:08:57
URL: http://hundratrettiosjua.blogg.se/
Postat av: Nina

Hahahah!! Nice Malin!

2009-05-09 @ 23:07:06
Postat av: Malin

ja, jäklar i gatan så nice det hade varit att bara dra! men får hoppas på en sliskigt varm sommar i Sverige istället ;) hih

2009-05-13 @ 12:43:13
URL: http://farmorsvind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0