Black suède boots

Ett knapptryck och så var dem på väg hem till mig. Woops!

Fast jag har ju varit ute efter ett par väldigt länge nu. Ända sedan de sålde slut på Topshop faktiskt. Och dessa var dessutom några hundralappar billigare. Så man skulle kunna säga att jag tjänat på att köpa. Ologiskt, jag vet, men jag måste försöka övertala mig själv till att jag faktiskt är i behov av dessa...


Ett snäpp närmare en komplett garderob?

Kommentarer
Postat av: Sofia

Men åååååhh så fina dom va!! Som jag skrivit innan, du har så bra smak! =) Du måste skriva om dom kan rekommenderas sen. Om du vill så mejla mig. Tack för tipset!

2009-03-23 @ 23:37:14
Postat av: Malin

Jag niger och bockar :) Fick hem dem i fredags och yes, de var lika fina som de ser ut att vara, MEN! För det första hade jag fått en 39:a och en 38:a (vilket var bra iofs då jag kunde jämföra storlekarna, höhö) men så var inte kvalitén den bästa tyvärr... Inte värt pengarna det minsta :S Så det blir retur och att leta vidare! Har redan hittat ett par godbitar som jag ska hugga in på. Skriver mer om dem i veckan :)

2009-03-24 @ 00:00:36
URL: http://farmorsvind.blogg.se/
Postat av: Sofia

Varsågod! Haha en av varje e ju lite knepigt. Men bra att du kunde jämföra då! Jaså dom va inte värda att behålla... Synd, men bra att dom gick att returnera. Och bra att jag fick reda på det. Tack! ;-) Åh, du har andra på G... Härligt, om du har lust så mejla gärna. Om du orkar. Natti natti förresten! ;-)

2009-03-24 @ 00:05:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0