Sammanfattning

Då ska jag försöka mig på en liten sammanfattning av veckan. Har inte haft något "fast" jobb denna veckan utan har fått jobba på olika barnehagar. Mycket bra erfarenhet men också väldigt slitsamt. Denna helgen var efterlängtad.

I måndags jobbade jag på zoo. Joo, det är faktiskt sant. Det var ett zoo. Eller i alla fall det närmaste man kan komma. Detta var ett zoo med små tvåbenta varelser som dreglar och bär blöja. Jag säger bara en sak. Det hade inte behövts någon personal på det där stället - ungarna fick ändå göra som dom ville! Ena stunden ligger någon ute i sandlådan i regnet utan ytterkläder och skor och sekunden efter så har ett gäng hittat till en soptunna och står och äter "mat" direkt från soporna. Panik! Tydligen inte. Det som förvånade mig mest var att ingen reagera på detta utan lät det vara som att det var fullkomligt normalt. Det är inte konstigt att vissa människor inte har något hyfs. Stackarns ungar...

På tisdagen bar det till min stora glädje av till en annan barnehage. Mer i stil med platserna som jag varit på tidigare så det gjorde mig inget att jag fick komma tillbaka och jobba där idag också. Onsdagen och torsdagen jobbade jag på min favorit. Samma som jag var på förra veckan och veckan innan det. Grym personal och schyssta ungar. Så det ska vara!

Det här var ett tråkigt inlägg alltså. Bara fakta. Och jobb. Usch.

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0