Gärna reklam, tack!

Vi väntar brev. Det är försenat - och det märks! Hade ingen aning om att det kunde vara så tråkigt med en tom brevlåda. Dag in och dag ut öppnar vi vårt postfack omringat av alla överfulla postfack endast för att mötas av ett eko. Tomt alltså. Vi har sett att folk lägger ut sin post för att dom inte vill ha den. Lägg den i vår låda istället så vi får bli lite glada!

Men vi fick ett litet hallelujahmoment idag efter jobbet då det faktiskt låg ett brev i vårt fack! Hurray, tänkte vi och öppnade snabbt, men enbart för att få reda på att det i själva verket var till vår granne... Det kunde väl åtminstone ha varit ett reklamblad från Europris så vi kunde behållt det utan att det skulle märkas. Nej då. Ett förseglat brev. Hoppas att det var en räkning. Hmpf.

Alla skrivglada får gärna be om vår adress och skriva ett par rader till oss. Gosh. Nu tror jag att jag vet varför mor- och farföräldrar tjatar för att man ska skicka vykort när man är utomlands. Jag ska härmed bli bättre på att skriva brev. Eller försöka i varje fall.

Räknas Norge som utomlands?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0