Myshelg

Sitter här och käkar ett jävla påhitt. En desperat kombination av vad vi hade i huset som skulle kunna ersätta godis bäst. Banan med kolasås. Det var inte helt gott men huvudsaken var ändå att det skulle ersätta suget efter godis - och det gjorde det minsann!

Tror att jag ligger lite för mycket plus vad gäller sockerhalten efter den här helgen. Har haft en riktig myshelg, med massor av energigivande/fettökande/tandtrollsinbjudande sötsaker. Men jag har ändå en kansla av att vi var värda det efter våra två hela veckor av cheap-ass crap.

Fredag: Idolkvällen med Lund avslutades med skrik och tårar då favoriten Robin E fick lämna scenen. Brudarna hade med sig en apigt god äppelpaj med vaniljsås som vi tröståt upp i en rasande fart.

Lördag: Vaknar av att Josefine står och gör pannkakor till frukost. Eller nej, förlåt Josefine, brunch var det ju faktiskt. Till detta serverades dessutom fruktsallad och vaniljsås. Galet vilken start på dagen! Efter att ha njutit tillräckligt och klockan började ticka iväg så masade vi oss in till stan för att möta upp Madde. Fick konditionen för dagen inne på Nerstanda och drog oss sedan hemåt igen med två fyllda matkassar som innehöll bland annat en påse chips, en chokladkaka och en fyrpack Pepsi. Fastnade framför tv:n med våra inhandlade godsaker och gav filmen "Wanted" en ny chans (laddade ner den för någon månad sedan men blev inte särskilt imponerade den så stängde av efter några minuter) och det visade sig att den faktiskt var helt okej. Gjorde oss därefter iordning och gav oss iväg på middag/förfest hemma hos Ruba, en jobbarkollega till Emmy. Trevlig stämning, god mat och engelska översättningar på svenska vitsar hade nog beskrivit den kvällen rätt bra.

Emmy: Jag har en vits! Det var en tysk, en fransk och en Bellman...
Icke norsk-/svensktalande folk: In english, please!
Emmy: Aha, okej då! It was a german, a french man and a Bellman!


Hahahahahahahaha! Blev en del spekulationer där: "A Bellman? Ding, ding?!"

Jag och Josefine fick desvärre lämna sällskapet ganska tidigt för att hinna med bussen hem. Lämnade våra brudar som börjat komma i god partystämning efter vinet till maten för att ta oss in mot centrum till bussen som skulle ta oss hem. Skönt att vara hemma i tid, få sova ut och dessutom veta att man inte kommer må som en påse potatis dagen efter.

Söndag/idag: Fajitas till frukost/middag/kvällsmat. Smidigt. Har däremot inte städat. Absolut inte på grund av bakfylla utan seeeeeghet... Har nog lyckats sova för mycket.

Godisersättning

 Vår underbara brunch. Vaniljsås till pannkakor... Can I get a Haaallelujah!

Hoppas att alla har haft en trevlig helg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0