Förberedelser

Då har vi äntligen allt klart för kvällen! Har varit runt och införskaffat det sista under dagen. En grillad kyckling smet ur förpackningen och slemmade ner mjölkpaketen och en brödlimpa dök ur påsen ner på golvet, men det fick det minsann vara värt. Vi är nöjda med våra inköp.


Det här blir vår outfit för ikväll: Häxhatt med slimegrönt hår, lika slimegrön ögonskugga, kvast och spindelnät. Till detta blir det helsvart klädsel och håliga strumpbyxor. Lägger upp bilder på resultatet senare ikväll eller imorgon.

Vi har haft lite problem utöver klädseln dessutom. Partyt är upplagt som knytkalas och alla ska ha med sig någonting att bidra med. Eftersom att jag och Josefine lever snålt så har vi inte köpt på oss några basingredienser för bakning direkt så vi tänkte köra på den gamla hederliga shake 'n bake. Det var bra det att det visade sig (så som precis allt annat i Norge) vara svindyrt. Men smarta som vi är så löste vi det snabbt! Hittade två gigantrulltårtor för cirka 30 spänn styck och ett paket floursocker som var på tilbud, 10 riksdaler gav vi för det, och voila!


Ett par minuter i köket bara så var det färdigt. Lite feeling blev det väl ändå?  

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0